Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Гороскоп на 1 – 7 квітня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 1 – 7 квітня

Перевірте, чи зорі Вам сприятимуть

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

У побутових справах необхідно звернутися до спеціально навчених людей, які роблять це за гроші: вони є майстрами своєї справи, тому полагодять усе на совість. Сприятливий день – субота, несприятливий – вівторок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Нерішучість, яка може опанувати вами цього тижня, може зробити вам недобру послугу у вирішенні багатьох питань, але найгірше вона вплине на особисте життя. Сприятливий день – субота, несприятливий – вівторок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Щоб уникнути психосоматичних захворювань, необхідно протягом усього тижня пити заспокійливі трав’яні відвари. І обов’язково помоліться за людину на передовій! Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Свої секрети про минулі взаємини зберігайте при собі – особливо небезпечно про них розповідати нинішньому партнеру. Також вам варто пройти курс оздоровчого масажу. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – середа.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Відчуття того, що вам до снаги будь-яка справа, виявиться оманливим. Більше того, це може зіграти з вами злий жарт, поставивши в незручне становище. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Тим із вас, хто давно збирався розпочати реалізацію серйозного – побутового чи господарського – проєкту, наприклад, ремонту, потрібно скористатися нинішнім тижнем. Він принесе успіх. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Чим швидше ви позбудетеся негативу, що докучає вам, тим краще. Обмежуйте споживання солодощів і жирної їжі. Покладіть у ніч на п’ятницю під подушку молитовник – присниться віщий сон. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Вдалий тиждень для будь-яких закупів, тому можна сміливо вирушати на шопінг. Усе, придбане в цей час, матиме чудову якість, а витратити на це вдасться набагато менше коштів, ніж зазвичай. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Новий партнер вас не кохає, а просто використовує. Не вірите – підіть до ворожки! Це - краще, ніж перевіряти телефон «другої половинки». Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Повідомлення від колись коханої, але давно зниклої з радарів людини стане для вас повною несподіванкою, але приємною. Почнете знову спілкуватися, наче нічого  й не було. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Зорі вам радять цього тижня купити велику побутову техніку, потреба в якій давно назріла. Приймайте щодня контрастний душ – вам це піде на користь. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Якщо у вас є привід для свята, можна влаштувати скромну та нешумну вечірку для друзів, а ось від оформлення стосунків із коханою людиною – заручин чи укладення шлюбу – цього тижня краще відмовитися. Сприятливий день – середа, несприятливий – неділя.

Telegram Channel