Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Президент вручив рідним Героя з Володимира сертифікат на житло

Сертифікат отримали дружина та син відважного Захисника.

Фото із сайту president.gov.ua.

Президент вручив рідним Героя з Володимира сертифікат на житло

53-річний Сергій Сучков був командиром розвідувального взводу розвідувальної роти

 

 Сім’я загиблого старшого лейтенанта Сергія Сучкова з міста над Лугою отримала від Президента Володимира Зеленського сертифікат на купівлю квартири. Церемонія вручення відбулася в Маріїнському палаці в Києві.

Загалом Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на квартири військовослужбовцям Сил оборони України та членам родин загиблих захисників. Серед них – дружина та син командира розвідувального взводу Сергія

Сучкова з Волині, який загинув внаслідок артилерійського обстрілу на війні 3 травня 2022 року.

53-річний Сергій Сучков був командиром розвідувального взводу розвідувальної роти. Під час бойового завдання на Миколаївщині він зумів відвести групу в безпечне місце, проте сам загинув.

У Захисника залишилися дружина та троє дітей.

У своє останнє бойове завдання старший лейтенант відправився 2 травня 2022 року, де його група потрапила у засідку, але відбила атаку, просунулась вперед і добула розвідувальні дані противника. Але вже наступного дня, 3 травня, захисник загинув внаслідок артилерійського обстрілу.

Військовий нагороджений орденом «За мужність» III ступеня і отримав звання Героя України посмертно.

У Захисника залишилися дружина та троє дітей.

Нагадаємо, що житловий сертифікат – це цифровий документ, що засвідчує та гарантує зобов’язання держави профінансувати придбання житла. За ці сертифікати можна купити будь-яке житло – незалежно від того чи це вторинний ринок, чи інвестиція в нерухомість.

У грудні 2023 року Володимир Зеленський заявив, що житло від держави отримають всі, кому від початку повномасштабної війни присвоєно звання Героя України.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel