Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Пам’ять про Героя-вчителя Василя Філозофа

Василю Філозофу – назавжди 47!

Фото із сайту ukr.net.

Пам’ять про Героя-вчителя Василя Філозофа

У Підрічанській гімназії Камінь-Каширського району на минулому тижні було відкрито меморіальну дошку загиблому земляку

Того дня в село Підріччя, до рідної школи Василя Філозофа, з’їхалися рідні та близькі люди, представники влади, прийшли вчителі, учні. Урочистість відбулася перед днем народження Василя Григоровича, який він провів би в колі родини, – клята війна безжально забрала його життя. Василь Філозоф загинув 7 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Першотравневе на Харківщині.

Світлими спогадами про талановитого, мудрого, шляхетного, толерантного, розумного вчителя, справжнього патріота нашої країни, поділилися освітяни – керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук та голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич. Вони висловили щиросердечну вдячність мамі Героя – Ганні Василівні – за гідне виховання сина, згадали про вагомий внесок вчителя у виховання підростаючого покоління.

Відтепер погляд хороброго військовослужбовця з пам’ятної дошки буде зустрічати та проводжати учнів, вчителів і всіх, хто проходитиме поруч, нагадуватиме, завдяки кому наша Україна – вільна. 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel