Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Новий РЕБ за два тижні не підпустив до наших позицій жодного ворожого БПЛА

«Наша станція РЕБ, яку нещодавно поставили на озброєння Сил оборони, вже працює і прикриває бійців на Сході».

Фото із сайту eurosolidarity.org.

Новий РЕБ за два тижні не підпустив до наших позицій жодного ворожого БПЛА

Він зумів погасити і «Орлан», і «Суперкам», і «Залу»

Лідер «Європейської Солідарності» привіз партію техніки артилеристам 43-ї бригади, бійцям 54-го розвідбату та 120-ї бригади ТРО. Він також поділився новинами з передової, де вже працює нова розробка – станція РЕБ, профінансована Фондом Порошенка.

«Дощ періщить, машини буксують, дорогу розмило, але ми поспішаємо доправити чергову партію допомоги нашим старим друзям. 43-тя артбригада – дві вантажівки DAF, три «Мавіки». Між іншим, саме вона отримала від нас найбільше вантажівок. На сьогоднішній день ці хлопці виконують дуже багато роботи. І для цієї роботи – потрібен БК, а для його перевезення – тягачі», пояснює Порошенко.

54-ий окремий розвідбат отримав пересувну авторемонтну майстерню, 100 FPV-дронів «Мольфар», 5 «Мавіків». Ще одну вантажівку DAF передали 120-ій бригаді ТРО.

Дослідження і розробки цієї техніки вели давно, і нова система вже показала свою ефективність у фронтових умовах.     

«Також хочу поділитися новинами: наша станція РЕБ, яку нещодавно поставили на озброєння Сил оборони, вже працює і прикриває бійців на Сході. Зокрема дивізіони артилерії під Авдіївкою, до яких за два тижні роботи нашого РЕБу не зміг долетіти жоден російський дрон: ані «Орлан», ані «Суперкам», ані «Зала». Сума проєкту – 500 мільйонів, 200 з яких уже витрачено», – повідомив Петро Порошенко.

«Працюємо на армію, бо саме вона є гарантом українського суверенітету». Фото із сайту eurosolidarity.org.
«Працюємо на армію, бо саме вона є гарантом українського суверенітету». Фото із сайту eurosolidarity.org.

 У листопаді минулого року стало відомо, що лідер «Європейської Солідарності» фінансує виробництво нових систем радіоелектронної боротьби, які будуть знешкоджувати російські безпілотники. Як повідомив п’ятий Президент, дослідження і розробки цієї техніки вели давно, і нова система вже показала свою ефективність у фронтових умовах.

Ольга СОКОЛОВА.

Читайте також: Сьогодні – 10 років, як увесь світ дізнався, що «путін – ху...ло» (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel