Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 18–24 грудня

ОВЕН. Доведеться відважитися на неординарні вчинки в особистих стосунках. А от у професійній сфері краще не експериментувати. Можливі непорозуміння з близькими. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Мусите проявити відповідальність і тримати ситуацію під контролем. Вихідні присвятіть зміцненню стосунків з рідними, влаштуйте щирі сімейні посиденьки. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ. Виберіть головну мету, відкладіть дрібні й неважливі проекти – вам необхідно досягти своїх цілей. Ваша рішучість може стати для когось порятунком. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

РАК. Ймовірні цікаві ділові пропозиції. Не впирайтеся, дозвольте подіям іти своєю чергою. У вихідні є вірогідність безглуздих вчинків, дій під впливом емоцій. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

ЛЕВ. Успіх потребуватиме чималих зусиль. Не соромтеся проявляти ініціативу, допомагати іншим, але не старайтеся виконати всю роботу самотужки. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

ДІВА. Ви можете впоратися з найскладнішими завданнями, але не перевтомлюйтеся. Ставтеся з обережністю до нових ділових пропозицій. Уникайте сварок з рідними. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

ТЕРЕЗИ. Чимало сил знадобиться для вирішення проблем на роботі. У вихідні можливі зміни на краще. Приділить дітям більше часу, їм необхідна ваша увага. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

СКОРПІОН. Ситуація у професійній сфері надзвичайно вдала для активних дій, вам гарантований успіх. Стабільність вашої кар’єри залежатиме й від уміння домовлятися з людьми. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ. Внутрішня й зовнішня гармонія вбереже вас від емоційних сплесків. Не розслабляйтеся, деякі справи не терплять зволікання. При потребі просіть поради і допомоги. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

КОЗЕРІГ. Проблеми, які видавалися дуже складними, розпадуться на дрібніші, і ви їх запросто здолаєте, однак не задирайте носа. Відновіть старі зв’язки та знайомства. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ВОДОЛІЙ. Матимете усі підстави порадіти ходу справ. У вихідні уникайте порожньої балаканини, безглуздого розбазарювання сил та енергії. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

РИБИ. Ви сповнені сил і рішучості, однак до змін ставтеся обережно. Труднощі не стануть перешкодою для прояву вашого професіоналізму. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

Telegram Channel