Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Щоб завжди був гарний настрій

Волинь-нова

Щоб завжди був гарний настрій

Навчіться себе контролювати. Не ображайтеся через дрібниці, постарайтеся не сваритися з близькими, прощайте їх, адже так ви рятуєтеся від гніву і почуттів, які руйнують насамперед вас самих.

Внесіть у своє життя елементи новизни. Психологи рекомендують час від часу змінювати стійкі звички — ​наприклад, обрати інше хобі або змінити стиль одягу. Оновіть гардероб. Ніщо не діє так позитивно на настрій, як увага оточуючих.

Займіться плаванням. Вода допомагає тілу відпочити і розслабитися, підвищуючи тонус і настрій. Крім того, можливість нещасного випадку або травми під час плавання мінімальна, на відміну від багатьох інших видів спорту.

Ставтеся до життя простіше. Радійте навіть дрібним успіхам і маленьким досягненням.

Не сидіть вдома, ображаючись на весь світ! Можете не сумніватися, що на вулиці, в компанії друзів і знайомих настрій поганим не буває. Доведено!

Зберігайте почуття перспективи. Життя є рух, і те, що сьогодні видається трагедією, можливо, завтра викличе усмішку. Адже не дарма кажуть — ​ранок мудріший
від вечора.

Рухайтеся — ​і ваші емоції також стануть більш рухливими. Подивіться фільм, приберіть удома. Це найефективніший спосіб запобігти депресії.

Telegram Channel