Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Гороскоп на 2018 рік

Волинь-нова

Гороскоп на 2018 рік

Овен

Рухайтеся тільки вперед. Дуже уважно підходьте до оформлення документів. В особистому житті – штиль, займайтеся облаштуванням житла. Що стосується здоров’я – стежте за способом життя, піклуйтеся про себе.

Телець

По можливості скористайтеся допомогою впливових людей. Великі доходи будуть тільки в першій половині року, тож варто розумно розпорядитися фінансами. В особистому житті пощастить одиноким Тельцям, вони зможуть вдало одружитися. Зі здоров’ям не буде проблем, якщо дотримуватися режиму і правильно харчуватися.

Близнюки

2018-й буде важливим у кар’єрі і фінансових питаннях. На вас чекають цікаві проекти, вдалі угоди і гідна винагорода за виконану роботу. У сердечних справах можливий новий роман, є всі шанси на серйозні і тривалі стосунки. Ведіть здоровий спосіб життя і балуйте себе масажем, лазнею, косметичними процедурами.

Рак

Протягом усього року вас супроводжуватиме відчуття свободи, відкриється маса можливостей як на роботі, так і в коханні. З фінансами проблем не передбачається, особливо прибутковою буде перша половина року. Самотніх Раків чекають яскраві романи і вільні від зобов’язань стосунки. Здоров’я не підведе.

Лев

Леви завжди будуть в центрі уваги! Зможете справити хороше враження на партнерів, що сприятиме розвитку бізнесу. Романтичні стосунки матимуть вдале продовженням. Потурбуйтеся про своє здоров’я, вам потрібно берегти себе й уникати перевтоми.

Діва

Зорі пророкують успіх у професійному й особистому житті. Зумієте реалізувати свій потенціал і просунутися кар’єрними сходами, отримаєте чималий прибуток. У коханні будьте максимально спокійні та мудрі, не дозволяйте ревнощам узяти гору. Приділяйте більше уваги своїй половинці і дітям. Відмовтеся від шкідливих звичок.

Терези

Вас чекає насичений рік, сприятливий для реалізації всіх задумів, однак слід ретельно планувати справи. Творчим людям зорі обіцяють небувалу популярність. Почуття будуть взаємними. Ваш імунітет забезпечить міцне здоров’я, але все ж таки не завадять активні заняття спортом.

Скорпіон

Зірки радять уникати негативу і спрямовувати енергію на вирішення проблем. На вас чекає кар’єрний злет, самореалізація, зможете підвищити доходи і досягти стабільності. У любові Скорпіони будуть дуже ревниві і нестримані. Уникайте нервових зривів і перевірте свій зір.

Стрілець

Ви ставите перед собою занадто багато завдань. Щоб з ними впоратися, позбудьтеся другорядних цілей. Станьте терплячими, чітко плануйте справи, розставляйте пріоритети і добре думайте, приймаючи важливі рішення. У любові ви будете романтичні, непостійні і легковажні. Варто стежити за опорно-руховим апаратом.

Козеріг

Відчуєте приплив сил, а розсудливість допоможе спрямувати енергію в потрібне русло. Можливі нові знайомства і цікаві подорожі. Для сімейних Козерогів настане період оновлення стосунків, а на вільних чекають яскраві романтичні пригоди. Здоров’я буде відмінним, але активні навантаження не завадять.

Водолій

Виникне багато перспективних ідей, вдасться реалізувати проекти, особливі успіхи чекають людей мистецтва і науки. Водолії легко закохуватимуться і врешті-решт зможуть зустріти потрібну людину для створення міцної сім’ї. Щодо здоров’я вам переживати не варто – воно не підведе.

Риби

Реалізувати план можна, вибравши вигідний спосіб дій. Якщо хочете просунутися вперед, не завадить проявити хитрість. Стосунки з коханими будуть складатися гармонійно. Фізична активність сприятиме зміцненню здоров’я.

Telegram Channel