Курси НБУ $ 39.30 € 42.31

І не треба їхати до Києва на «Зважені й щасливі»… (Відео)

Є на сайті «Волині–нової» (volyn.com.ua) «оздоровчий відеорозділ», який веде лучанка Ольга Філюк, тренер із фітнесу, спеціаліст із фізичної реабілітації. Багатьом з вас, напевне, допомогли у боротьбі з гіподинамією цікаві й оригінальні комплекси вправ, які демонструє Ольга. А нещодавно вона започаткувала ще один дуже актуальний проект — «Скиньмо зайве», який проходить у СК "ПЛАЗА"

Мінус 40 кілограмів, плюс — гарне самопочуття

Скоро сховаємо зимовий одяг. А що робити, якщо улюблений плащик чи модна сукня стали затісними, якщо, піднімаючись східцями, захекуєшся, наче до ніг прив’язані пудові гирі? Та й мати гарний вигляд, бути здоровою хочеться кожній жінці, незалежно від віку. Тому й вирішили 8 представниць прекрасної статі (від 20 до 60 років) об’єднати свої зусилля у подоланні зайвих кілограмів під керівництвом досвідченого тренера Ольги Філюк.

Хтось ставить за мету позбутися 20 зайвих кілограмів, а комусь і 10 видається добрим результатом. Але важливо, щоб усі наші учасниці стали краще почуватися, не нарікали на здоров’я, подобалися собі.

— Ідея народилася давно, ще після перших випусків програми «Зважені й щасливі». Але я не робила якогось спеціального відбору, комплектуючи цю групу, не набирала тільки тих, у кого ожиріння високого ступеня. Головне, щоб людина прагнула схуднути, мала бійцівський характер і силу волі. Хтось ставить за мету позбутися 20 зайвих кілограмів, а комусь і 10 видається добрим результатом. Але важливо, щоб усі наші учасниці стали краще почуватися, не нарікали на здоров’я, подобалися собі, — так сформулювала своє завдання Ольга.

Отже, знайомтесь: Вероніка Чміль, Ірина Марушко, Олена Романюк, Ольга Шилоцька, Лілія Ткачук, дві Тетяни — Мартинюк та Євдокименко, Устина Голуб. Є у групі новачки, а є й люди «зі стажем». Лучанка Вероніка Чміль оздо­ровчі методики тренера Ольги Філюк уже перевірила на собі.

— Я звернулася до Олі ще в травні минулого року. Зайва вага і високий тиск змусили прийти у фітнес–зал СК "ПЛАЗА". Нам обом було нелегко. Але на сьогодні маємо мінус 40 кілограмів, перестала боліти спина і тиск рідше став «стрибати». Тому я й вирішила продовжувати займатися, бо ще є над чим працювати, та й ініціативу тренера хочу підтримати, — сказала пані Вероніка.

Піт та втома «окупляться» сповна

Усі учасниці експерименту — зайняті ділові жінки. Спільне заняття вдається провести тільки у вихідний. Але це, на думку Ольги, не проблема.

— Я роблю ставку на індивідуальні заняття: 4 рази на тиждень працюю з учасницями окремо. Для кожної підібрала свій комплекс вправ, рекомендації для правильного харчування. Йдеться не про якісь строгі дієти чи заморські продукти, що сприяють схудненню, а про грамотний вибір їжі. Звичайно, знадобляться терпіння і наполегливість. Адже ми не прагнемо схуднути за будь–яку ціну, наша мета — стати здоровішими, привабливішими, — каже тренер.

Утім, краще, аніж слова, переконує приклад самої Ольги. Її фігуру не зіпсували ані пологи (Оля — мама трьох чудових дів­чат), ані обов’язки домашнього кулінара. Вона встигає і про родину піклуватися, і на роботі викладається на всі сто, і при цьому — завжди у відмінній формі.

— Багато читаю спеціальної медичної літератури, «визбирую» по крупинці ефективні методики в інтернеті. Завжди встаю о 5.40. А ввечері, поклавши дітей спати, обливаюсь холодною водою, щоб ще попрацювати і бути в тонусі. Це перевірений спосіб загартування, оздоровлення, поліпшення стану шкіри. Щоденно не тільки інших інструктую, а й сама тренуюсь, бо це дає енергію, сили, позитивні емоції, — перелічує секрети доброго самопочуття Ольга Філюк.

Досвід тренера додає нашим учасницям ентузіазму. Ми ж будемо стежити за їхніми заняттями, радітимемо успіхам і перемогам над зайвою вагою, бо впевнені, що піт і втома «окупляться» сповна.

http://www.facebook.com/plazasportclub/

http://www.instagram.com/sport_club_plaza

http://www.instagram.com/sport_club_plaza_rozhyshche

Telegram Channel