Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські поліцейські затримали розбійників із Львівщини

Ось що залишилося від автівки, на якій роз’їжджали злочинці.

Фото vl.npu.gov.ua.

Волинські поліцейські затримали розбійників із Львівщини

У ніч на середу, 21 березня, близько другої години шестеро невідомих чоловіків у масках проникли в оселю 57–річної жительки села Воютин Луцького району

Господиня намагалася чинити спротив зловмисникам і покликала на допомогу рідних. Крик почув її син і зробив два попереджувальні постріли із зареєстрованої мисливської зброї. Після цього розбійники втекли з будинку. Родичі одразу ж повідомили про цей напад у поліцію.

— На пошуки злочинців були задіяні значні сили правоохоронців. Протягом двох годин нам вдалося затримати правопорушників. Усі вони — жителі Львівської області. Серед них є особи, котрі перебували в розшуку за вчинення грабежу та крадіжок, — розповів заступник начальника головного управління Національної поліції в області — начальник слідчого управління Олександр Климовський.

Розбійники пересувалися на двох автомобілях. Намагаючись приховати сліди злочину, вони підпалили один зі своїх транспортних засобів.

Розбійники пересувалися на двох автомобілях. За словами заступника начальника поліції Волині — начальника кримінальної поліції Олега Шукаловича, вони, намагаючись приховати сліди злочину, підпалили один зі своїх транспортних засобів. Оперативники розшукали ще одну автівку, на якій їздили нападники.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про розбій, поєднаний із проникненням у житло. Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Нині вирішується питання щодо оголошення правопорушникам підозри та обрання їм міри запобіжного заходу.

Олег ПЛАЗОВСЬКИЙ.

Telegram Channel