Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рівному переполоху наробив… рожевий капелюшок

Якщо власниця (чи власник) не з’являться, його, кажуть у поліції, знищать.

Фото прес-центру Національної поліції України у Рівненській області.

У Рівному переполоху наробив… рожевий капелюшок

Під вікнами міського голови Володимира Хомка минулого вівторка зранку зібралися десятки поліцейських, рятувальників та роззяв

Заметушилися через рожевий жіночий капелюшок, який хтось залишив перед входом до міськвиконкому і який охоронець будівлі сприйняв за «підозрілий предмет». На відміну від підлеглого, далекого від політики, пан Хомко у ситуації повівся цілком впевнено: перепитав про метушню і повернувся до справ.

Капелюх, який помітив черговий міськвиконкому у скверику перед будівлею близько 10–ї ранку, навряд чи злетів з чиєїсь голови. Зроблений був із пінопласту та обшитий тканиною, тому і викликав підозру у чоловіка. Той набрав 102, а вже поліцейські викликали і рятувальників.

Капелюх зроблений був із пінопласту та обшитий тканиною, тому і викликав підозру.

— Працівників міськвиконкому не евакуйовували, оскільки поліція, обстеживши попередньо предмет, виявила, що він не нестиме загрози, — ​зазначив речник ГУ ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник.

Втім, рух Соборною патрульні ненадовго перекрили — ​у цілях безпеки. Рожевий капелюх з–під стін міськвиконкому перевезли у міськвідділ поліції на сусідню вулицю Пушкіна. Кримінальне провадження правоохоронці не відкривали — ​нема на що: загрози капелюшок нікому не ніс, та й у міськ­раду ніхто з погрозами не телефонував. Головний убір ще трохи часу полежить у камері схову речових доказів. Якщо власниця (чи власник) не з’являться, його, кажуть у поліції, знищать.

Левко ЗАБРІДНИЙ.

Telegram Channel