Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Непотріб стане у пригоді

За цією схемою можна виготовити яскраву бруківку.

Фото ogorod-i-sad.ru.

Непотріб стане у пригоді

Аби ваша дачна ділянка мала неповторний і вишуканий вигляд, не обов’язково запрошувати ландшафтного дизайнера. Можна й самому прикрасити обійстя. І використати для цієї мети те, що вже наготували на смітник

Візьмімо, наприклад, старі меблі. Не поспішайте їх викидати. Старе металеве ліжко очистіть і пофарбуйте наново. Бажано у яскравий колір. Просто на ліжку влаштуйте клумбу для квітів. Для цього змайструйте дерев’яний короб за розмірами ліжка, у який можна висадити квіти. Не забувайте, що вони потребуватимуть більше вологи, аніж ті, що ростуть на клумбі, тож вчасно їх поливайте. На розхитане крісло або непотрібний буфет можна поставити горщики з рослинами. Зважте, що тільки відреставровані меблі будуть виглядати як старовинні. Непочищені, з облізлою фарбою — це лише старе дрантя. Квіти можна розмістити і у вінтажній люстрі.

Старі шини знадобляться для кількаповерхових клумб або грядки для полуниць. Це особливо актуально для дачників, які люблять економити площу.

Старе металеве ліжко очистіть і пофарбуйте наново. Бажано у яскравий колір. Просто на ліжку влаштуйте клумбу для квітів.

Квіткові горщики можна прикрасити, обклеївши яскравою тканиною або намалювавши фігурки через трафарет. Так само прикрашають садові відра чи лійки.

 

Старий буфет може стати стильним квітником.
Старий буфет може стати стильним квітником.

 

Хочете кольорову бруківку? Не проблема. Шукаєте форму (наприклад, стару сковорідку), битий різнобарвний посуд і робите бруківку, як зображено на схемі. Не забудьте, що вам же по ній ходити, тож прослідкуйте, аби уламки щільно сиділи в бетоні і не було гострих кутів.

Telegram Channel