Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Гірше, ніж за Януковича»

Андрій Покровський: «Ви відповідальні за те, що відбувається з містом».

Волинь-нова

«Гірше, ніж за Януковича»

Андрій ​Покровський про ставлення луцької влади до інвесторів

Депутат міської ради заявив, що на нього чиниться політичний тиск з боку влади Луцька в особі партії «УКРОП», оскільки назвав незаконним рішення міськвиконкому про розірвання договору між басейном і «Проміньпарксервісом». Про це він сказав 30 травня під час засідання сесії Луцькради

Нагадаємо, що виконавчий комітет, незважаючи на відсутність необхідних підстав, спільне бажання директорів «Променя» і спортшколи сісти за стіл переговорів та домовитися, все одно вирішив прийняти рішення, яким забрав у розважального центру парковку.

Депутат сказав, що таким чином влада розправляється з обранцями громади, котрі не представляють провладну більшість і які є активними. Наголосив, що з початку року з програ­­­­ми співфінансування купівлі жи­­тла учасникам АТО «50 на 50» було вкрадено 10 мільйонів гривень і до цих пір їх міська влада так і не повернула.

«Ці гроші належать виключно учасникам АТО!» — ​зазначив Андрій Покровський.

Щоб депутати не проявляли зайву активність, їх б’ють по руках.

Він додав, що гальмується міською владою і програма «Округи без депутатів», звідки знову ж таки було взято 1,2 мільйона гривень, які туди не повернули. Так само влада зволікає з ініціативою Андрія Покровського про закупівлю мультибордів для кожної школи Луцька.

«Щоб депутати не проявляли зайву активність, їх б’ють по руках. Це можна порівняти з тим, що було за злочинного режиму Януковича. Щодо інвесторів, то за останні роки ми спостерігали безпрецедентні випадки у ставленні влади до «ПортСіті». Ми бачимо, що був виставлений за двері «Макдональдс», «Богдан Моторс». Ніхто не вступив навіть у перемовини з керівництвом», — ​сказав Андрій Покровський.

До того ж вважає, що таке поводження міської влади є недопустимим, і звернувся до депутатів, аби вони згадали про свою совість, виконуючи завдання партійних босів, аби згадали, що в першу чергу є обранцями громади.

«Не калічте рідне місто, наше з вами, наш спільний дім. Закликаю ще раз до того, що ви маєте усвідомити: ніхто з вас не поїде жити за кордон, ваші рідні, близькі будуть мешкати в Луцьку. Ви відповідальні за те, що відбувається з містом», — ​резюмував обранець громади.

Сесійна зала підтримала заяву Покровського оплесками.

Степан АНДРІЙЧУК

 

 

Telegram Channel