Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 10–16 вересня

ОВЕН. На роботі справи йтимуть добре. Якщо знадобиться емоційна підтримка, ви можете розраховувати на своїх друзів. У вихідні влаштуйте пікнік на дачі. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Відкриються нові обрії в особистому житті. Можливі конфліктні ситуації, тому будьте обережні в словах і вчинках. У вихідні на вас чекає розважальна поїздка. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. Ви багато працюватимете, і це будуть проекти, які принесуть прибуток і успіх. Коло ваших знайомств розшириться. У вихідні відвідайте виставку, театр чи концерт. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РАК. Варто зайнятися зміцненням особистих стосунків, зробіть коханій людині приємний подарунок. Не сперечайтесь з начальством. Вихідні проведіть у колі близьких людей. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ. Можлива пропозиція про перехід на нову роботу, але ваше рішення повинне бути продуманим. Після досить метушливого тижня слід добре відпочити. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Не варто розслаблятися на роботі, ймовірні конфліктні ситуації. Знадобляться сили та енергія для реалізації ваших ідей і планів. Ви багато чого можете встигнути — не упустіть цей золотий час. У вихідні не сидіть вдома. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ТЕРЕЗИ. Настає час позитивних змін у професійній сфері. Постарайтеся стримувати дратівливість. У вихідні відволічіться від усіх справ і турбот. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. Скинете вантаж проблем, що накопичилися. Можете розраховувати на похвалу від начальства, але не поспішайте ділитися своїми геніальними думками, залиште їх поки в таємниці. Вихідні подарують приємні враження. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Досить успішний період. Зможете вирішити всі свої матеріальні проблеми. До вихідних у родині відновитися атмосфера довіри і взаєморозуміння. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

КОЗЕРІГ. Ваш авторитет поступово зміцнюється, що створює хорошу перспективу. Буде багато цікавої роботи. Однак не переоцініть свої сили. У вихідні працездатність підвищиться.. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Саме час позбутися ілюзій. Постарайтеся допомагати оточуючим, але не звалюйте всі проблеми на себе. Вихідні проведіть у дружній компанії. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

РИБИ. Слушний час для вирішення особистих і службових проблем. Ви будете відчувати підтримку у всіх своїх починаннях. Імовірні позитивні зміни на роботі. Добре б у вихідні відновити витрачені сили. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

Telegram Channel