Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Памела Андерсон  хоче народити у 51 рік.  Від молодшого на 19 літ чоловіка

Вік не владний над Памелою.

Фото balkanweb.com.

Памела Андерсон хоче народити у 51 рік. Від молодшого на 19 літ чоловіка

Знаменита актриса і зірка Playboy вирішила зробити штучне запліднення, щоб утретє стати матір’ю

Памела хоче народити дитину своєму коханому, французькому футболістові марокканського походження Аделю Рамі, який молодший за неї на 19 років. Здійснити свою мрію вона планує за допомогою штучного запліднення, до якого вже почала готуватись. Актриса кілька літ тому заморозила свої яйцеклітини, щоб мати можливість дати життя ще одній дитині. Нагадаємо, що в Памели є двоє синів — 22–річний Брендон і 20–літній Ділан.

На такий непростий і, скажімо відверто, ризикований крок Памелу Андерсон надихнули Джанет Джексон, яка у 2017–му у віці 52 роки народила первістка, а також кінозірка і екс–дружина Сільвестра Сталлоне Бріджит Нільсен, яка нещодавно у 54–літньому віці народила п’яту дитину.

Актриса кілька років тому заморозила свої яйцеклітини, щоб мати можливість дати життя ще одній дитині.

Бриджіт теж заморожувала свою яйцеклітину, і хоч лікарі давали їй шанс на вагітність лише на 3-4%, проте вона «вклалась» у них. «Я довела, ще це можливо, – заявила вона після пологів. — Але жінки у віці, які збираються йти на такий крок, повинні розуміти, що це дуже важка і довга дорога. Від віку не втечеш, він дає про себе знати. Тому знайте дві речі: це реально та важко».

Та Памелу Андерсон, яка мала трьох чоловіків (четвертий, французький футболіст Аділь Рамі їй освідчився, але вони ще не побрались), просто так не налякаєш. Вона вміє бути впертою. Коли актриса була вагітною первістком, то в неї стався викидень, але потім вона все одно народила своєму першому чоловікові музиканту Томмі Лі двох синів.

Хотіла Памела порадувати дітьми і свого другого чоловіка Кіда Рока, але не змогла — у 39–літньому віці в неї стався викидень на третьому місяці, — сказали, що через перевтому від роботи.

У 51 рік секс–символ та зірка серіалу «Рятувальники Малібу» знову вирішила здійснити спробу народити заради четвертого чоловіка. Що ж, побажаємо їй удачі!

Василь КІТ.

Telegram Channel