Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Я знаю, Музя, ти не хочеш, щоб ми плакали…»

Сім’ї у 41–річної Марини Поплавської не було, тож усю любов вона віддавала колективу, своїм учням у Житомирській школі №33, де викладала українську мову і літературу, і племінникам.

Фото unian.ua.

«Я знаю, Музя, ти не хочеш, щоб ми плакали…»

Актриса «Дизель Шоу» Яна Глущенко, яка постраждала в аварії, де загинула його ведуча Марина Поплавська, опублікувала зворушливий пост, присвячений пам’яті колеги

«Я довго мовчала, бо не знала, що писати. Шок, страх, горе. Наша Марі (вона ніколи не любила, коли її називали по батькові), наша Маріанна, моя маленька… Вона завжди була нашою наставницею, мудрою, доброю і дуже вразливою душею. У нас із нею були свої особливі взаємини, моя Музя (так я її називала) зіграла велику роль у моїх особистих стосунках, за що їй дуже вдячна. Маріша завжди любила гумор, її вислови можна було використовувати як цитати! Ти завжди нас мирила, мудро міркувала і їла багато шоколаду (звичайно ж чорного, там же менше калорій). Про тебе в нас найтепліші та найдобріші спогади.

Сценічну славу Марині Поплавській принесла команда КВК «Дівчата із Житомира», з якою виступала по всьому світу.

Я знаю, Музя, ти не хочеш, щоб ми плакали, ти завжди любила сарказм, так що твої тонометри в хороших руках! Шалено любимо тебе, наша дівчинко! Ми і весь світ! Спи, сонечко, а ми будемо намагатися і далі тебе тільки радувати. Люблю, Лялюня!» — написала з лікарняного ліжка Яна Глущенко, на яку ще чекає тривале лікування.

 

 

Telegram Channel