Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 5–11 листопада

ОВЕН. Це ваш час, і хоч усе валиться з рук — не опускайте їх. У підсумку переробите безліч справ і досягнете того, про що й не мріяли. У вихідні надійдуть важливі новини, можливі любовні побачення. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Не поспішайте, спроба подолати перешкоду з наскоку загрожує травмами — і фізичними, і моральними. Краще обійти бар’єри. Не бажано починати щось нове, обмежтеся дрібними справами. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. Краще генерувати менше ідей, але незвичайних і креативних. Зусилля принесуть результат, який помітять усі. У вихідні попрацюйте над створенням гармонійної атмосфери в родині. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

РАК. Уникайте стресів, зберігайте душевну рівновагу. Ви довго трудилися, тепер зможете насолоджуватися досягненнями й успіхами. У вихідні приділіть більше уваги близьким людям. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ЛЕВ. Ситуація на роботі зміниться на краще, тільки не перестарайтеся з оригінальністю. У вихідні дозвольте собі трохи відпочити. Можете зіштовхнутися з підступом і навіть зрадою. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Використайте впевненість у власних силах і прихильність начальства для подолання труднощів у професійній сфері. У вихідні відпочиньте у товаристві, де почуваєтеся комфортно, й оптимістично дивіться на світ. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. Уникайте участі в різноманітних авантюрах, не ризикуйте. Не чекайте гарних новин, зараз у вашому житті все дуже сумбурно. Сімейні суперечки будуть неконструктивними і надто емоційними. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СКОРПІОН. Намагайтеся подолати внутрішні комплекси. Зможете швидко досягти мети, зацікавивши начальство неординарною ідеєю. Вірте в себе — і зумієте вирішити багато проблем. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

СТРІЛЕЦЬ. Не бійтеся брати на себе відповідальність. Не сперечайтеся з керівництвом, щоб не спровокувати серйозного конфлікту. У вихідні знайдіть час для старих друзів і відвертих розмов. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Будьте дипломатичними, не втручайтеся в чуже життя. Занадто швидке здійснення ваших бажань може виявитися пасткою. Вдалий час для корегування сімейного бюджету. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. Робочі проблеми благополучно вирішаться. Остерігайтеся неуважності та запізнень. У вихідні сходіть у гості, на концерт, подаруйте собі нові враження. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

РИБИ. Відчуєте енергію замість апатії. Виникне безліч ідей, розкриються ваші лідерські й організаторські здібності. Вихідні будуть насичені поїздками, зустрічами та спілкуванням. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

Telegram Channel