Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вам не подобається Трамп? Тоді отримуйте… бомбу!

Дональд Трамп заявив, що навіть заради нього, «найкращого президента США», не варто підривати Гілларі Клінтон. Знов збрехав чи насправді так думає?

Волинь-нова

Вам не подобається Трамп? Тоді отримуйте… бомбу!

Вибухівку, начинену осколками скла, виявили у поштових посилках опоненти чинного президента США

Пакунки із саморобними бомбами надійшли колишньому держсекретарю та опонентові Дональда Трампа на останніх президентських виборах Гілларі Клінтон, екс-президентові Бараку Обамі, фінансисту Джорджу Соросу та іншим. Усього поштою надіслали 12 таких відправлень. Вибухівка надійшла і на адресу ресторану популярного актора Роберта де Ніро, який відомий своєю непримиренною критикою чинного лідера США. Зірка Голлівуду називає американського президента «національною катастрофою». Крім цього, небезпечну посилку відправили також в офіс телекомпанії CNN.

Для Трампа Сезар Сайок-молодший приготував ось такий вітальний плакат. А для його опонентів приберіг вибухівку.
Для Трампа Сезар Сайок-молодший приготував ось такий вітальний плакат. А для його опонентів приберіг вибухівку.

 

На щастя, жоден із пакунків не вибухнув. Бомби саморобні,  кожна з них  являє собою 12-сантиметрову трубу, начинену порошком і друзками скла. На кожному пристрої була невелика батарея. Так вибухівку описав журналістам  один із чиновників, який її бачив.   

У його машині знайшли портрет Дональда Трампа на танку і Гілларі Клінтон, на обличчі якої було намальовано мішень.

Підозрюваного у «внутрішньому тероризмі», як називають цей випадок у США, вже спіймали. Це 56-річний Сезар Сайок-молодший із Флориди. Чоловік специфічний. Свого часу він не зміг закінчити коледж, де провчився лише 3 се­местри, а потім не раз вчиняв дрібні правопорушення, – крав, шахраював, продавав наркоту. У 2002-му навіть затримувався за виготовлення бомби. У його машині знайшли портрет Дональда Трампа на танку і Гілларі Клінтон, на обличчі якої було намальовано мішень.
Рано говорити, чи саме цей дивак напередодні проміжних виборів 6 листопада вирішив полякати американців та опонентів свого любого Дональда. Та в чому можна не сумніватись, то це в тому, що саме така категорія людей є найбільшими шанувальниками теперішнього глави Білого дому. 

Сам Трамп, звісно, засудив «тероризм». Хоч сам його фактично і накликав – своєю радикальною риторикою та брехнею, під’юджуванням прихильників. Наприклад, він називав журналістів, які продукують «фейкові новини», «ворогами народу». Ніби правильно сказав, та проблема в тому, що фейковими Трамп вважає усі новини, в яких його не хвалять. От «неправильні» журналісти й отримали бомбу.

Скандали постійно супроводжують Дональда Трампа. Але тільки додають йому популярності серед «простих» громадян. Америка, яка зараз переживає економічний підйом, вирішила, що може собі дозволити такі «розваги». 

Василь РОГУЦЬКИЙ.

Telegram Channel