Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Подарунок передплатнику «Газети Волинь» вручив представник Адміністрації Президента

Подружжя Павліків радіє не тільки улюбленій газеті, а й солідному виграшу від неї.

Фото: Олександра ДУРМАНЕНКА.

Подарунок передплатнику «Газети Волинь» вручив представник Адміністрації Президента

Це відбулося у Горохові під час презентації фільму «Я вірю, що закінчиться війна» про наших захисників — ​військовослужбовців та волонтерів району

Стрічку створено на відеостудії «Газети Волинь». Участь у прем’єрному показі взяв головний консультант головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України, шанувальник нашої газети Олександр Бухтатий (репортаж про це ми публікували в попередньому номері). Саме він напередодні в ході жеребкування визначив читача, якому пощастило стати власником головного подарунка для передплатників на ІІ півріччя — ​це Микола Павлік із села Брани Горохівського району. Мікрохвильову піч пан Микола разом із дружиною отримали з рук представника Адміністрації Президента просто в залі під гучні оплески горохівчан.

Приємна місія: представник Адміністрації Президента Олександр Бухтатий (ліворуч)  та головний редактор «Газети Волинь» Олександр Згоранець  оголошують, кому дістався головний приз.

Приємна місія: представник Адміністрації Президента Олександр Бухтатий (ліворуч) та головний редактор «Газети Волинь» Олександр Згоранець оголошують, кому дістався головний приз.

Ми дякуємо Миколі Павліку та всім читачам за те, що попри скрутні часи ви залишаєтесь нашими вірними шанувальниками. Кожен із вас, виписавши «Газету Волинь» чи «Цікаву газету на вихідні», вклав і свою часточку у фільм «Я вірю, що закінчиться війна», який нікого у залі не залишив байдужим. Спробуємо і надалі бути разом та спільно робити добрі справи!

 А також разом скрашувати сірі будні, адже акція для передплатників, де розігрується багато подарунків, триватиме і надалі! Ви уже можете надсилати документи або їхні копії про передплату «Газети Волинь», «Цікавої газети на вихідні» або комплекту із цих часописів (так, до речі, значно дешевше) на адресу редакції. Листи прийматимемо до кінця січня 2019–го. Наступного року плануємо три жеребкування — спочатку для річних передплатників, а потім для тих, хто виписав газету на перше та друге півріччя («річники» братимуть участь у всіх розіграшах). У листах, будь ласка, вказуйте свій номер телефону – це пришвидшить отримання виграшу.

А ще — не пропустіть дві новинки від творців «Газети Волинь» – місячники «Так ніхто не кохав» про любов і сім’ю та «Читанку для всіх» із порадами на кожен день. Їхня вартість — усього 5 гривень на місяць! 

А сьогодні ми починаємо друкувати прізвища читачів, які стали власниками подарунків за результатами акції для передплатників другого півріччя. Знайшли своє прізвище — телефонуйте: (096) 7841812, (050) 0760244.

Серед них є і Ольга Комар із села Корост Сарненського району Рівненської області. До неї звертаємось із особливими вітаннями, адже вона виграла головний подарунок для читачів Рівненщини та решти України — електричну м’ясорубку. Хай наш приз довго прослужить, а ми старатимемось і надалі вас не розчаровувати та творити цікаву газету.

А ще — не пропустіть дві новинки від творців «Газети Волинь» – місячники «Так ніхто не кохав» про любов і сім’ю та «Читанку для всіх» із порадами на кожен день. Їхня вартість — усього 5 гривень на місяць! Похвалимось: другі номери наших «новачків» сьогодні гаряченькими теж доставили до редакції, а надалі вони надійдуть у продаж.

Хто хоче отримати найсвіжіші «Читанку для всіх» і «Так ніхто не кохав» — звертайтеся до вашої листоноші.

Список переможців акції серед передплатників другого півріччя «Газети Волинь»:

Мікрохвильова піч

Павлік М.А. (с. Брани Горохівського р-ну).

М’ясорубка електрична

Комар О. С. (с. Корост Сарненського р-ну).

500 грн

Шпірук Ф.А. (с. Раків Ліс Камінь-Каширського р-ну), Назаров Г.Г. (смт Колки Маневицького р-ну).

250 грн

Генда М.В. (с. Гряди Іваничівського р-ну), Шевчук Н.А. (с. Карпилівка Ківерцівського р-ну), Хрупчик Л.В. (смт Любешів, вул. Я. Галана, 65), Балик Н.Є. (с. Підбереззя Горохівського р-ну), Каліщук В.Г. (с. Тумин Локачинського р-ну), Сичик Г. О. (с. Прислуч Березнівського р-ну), Корзун М. М. (с. Княгинин Дубенського р-ну).

Продовження списку – в наступному номері.

* — ​Під подарунком мається на увазі придбання товару за 0,01 грн з ПДВ.

5-6-12-16.indd
5-6-12-16.indd

 

Telegram Channel