Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 13–19 травня

ОВЕН. Доведеться напружено працювати. Не соромтеся бути сміливими й наполегливими. Наприкінці тижня уваги потребуватимуть сімейні справи, зберігайте спокій і не поспішайте з висновками. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

 

ТЕЛЕЦЬ. Навіть якщо світ не оцінив ваших талантів, це ще не привід здаватися. Щоб добитися визнання і поваги, зосередьтеся на головному, бо через дрібниці можете упустити золоту рибку. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

 

БЛИЗНЮКИ. З’явиться можливість проявити себе та здійснити мрії. Зміни на роботі виявляться позитивними, а поїздки – вдалими. Вірте у власні сили. Вихідні проведіть у гарній компанії. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

 

РАК. Не будуйте грандіозних планів: вдалими виявляться дрібні справи. Начальство може запропонувати нову посаду або доручити перспективний проект. Уникнути помилок допоможе зосередженість. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

 

ЛЕВ. Вам вдаватимуться і зовсім нові проекти, і старі незакінчені й давно забуті справи. Багато часу займе обговорення планів, але це спосіб знайти однодумців. У вихідні чекають радісні події в родині. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

 

ДІВА. До всього, що відбувається, ставтеся по-філософськи. Не варто намагатися щось змінити, просто пливіть за течією. Рутинна робота може зненацька ознаменуватися кар’єрним злетом. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

 

ТЕРЕЗИ. Зосередьтеся на справах, що розраховані на перспективу. Тиждень шалений, але прибутковий. Вихідні – вдалий час для поїздок, відпочинку, але не для великих покупок або переїзду. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

 

СКОРПІОН. Багато проблем вдасться вирішити безперешкодно. Можете розраховувати на прибуток. Більше уваги приділіть коханій людині. Діліться своєю енергією та позитивом з усіма. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

 

СТРІЛЕЦЬ. Прислухайтеся до інтуїції й розуму, ухвалюючи рішення, тоді вони забезпечать вам успіх. Будьте постійно в курсі подій, щоб не пропустити важливу інформацію. У вихідні повеселіться в колі друзів. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

 

КОЗЕРІГ. Ваш бойовий характер допоможе здолати перешкоди. Стережіться обману з боку нових партнерів. Не давайте обіцянок, яких не виконаєте. Вихідні присвятіть оселі. Шукайте компроміс, що влаштовує всіх. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

 

ВОДОЛІЙ. Не витрачайте часу на дрібниці, щоб встигнути важливе. Стосунки з начальством можуть змінитися до гіршого. Ймовірний шанс змінити роботу і позбутися фінансових труднощів. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

 

РИБИ. Справи зрушаться з мертвої точки, зосередьтеся на активній діяльності, облиште сумніви та порожню балаканину. Можлива важлива поїздка або й переїзд. Є хороші шанси розширити власний бізнес. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Telegram Channel