Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Затишно й ароматно

Фото actitudfem.com.

Затишно й ароматно

Магазини пропонують безліч різних освіжувачів повітря. Можна придбати із будь–яким запахом. Однак вони позбавлять ваш будинок затишку і натуральності, бо виробляються із синтетичних матеріалів і в них відчувається хімія

Для того, щоб наповнити квартиру натуральними ароматами, зробіть освіжувач власними руками. Виготовлення його не потребує багато часу. А якщо залучити ще й дітей, то не тільки зможете створити унікальний аромат, а й чудово проведете усі разом час.

Для виготовлення освіжувача знадобиться:

  • будь–який цитрусовий фрукт (апельсин, мандарин, лимон);
  • красиві банки, які щільно закриваються;
  • соснові гілки і різні трави;
  • палички кориці, ванілін, розмарин, гвоздика;
  • плаваючі свічки, вода.

Доповніть композицію, використовуючи вибрані вами елементи для запаху. Залийте водою, залишивши трохи вільного простору в банці. Щільно закрийте її і поставте у холодильник на 14 днів. Після цього освіжувач можна використовувати.

Підберіть максимально поєднувані з уподобаним фруктом різноманітні трави, спеції. Керуйтеся своїми смаками. Якщо запах здається занадто різким, замініть один–два складники, щоб надати м’якшого аромату.

Наріжте цитрус тонкими кружальцями. Викладіть у баночки. Доповніть композицію, використовуючи вибрані вами елементи для запаху. Залийте водою, залишивши трохи вільного простору в банці. Щільно закрийте її і поставте у холодильник на 14 днів. Після цього освіжувач можна використовувати. Масу слід збовтати і зняти кришку, додавши кілька крапель ароматичних олій (їх можна придбати у супермаркетах). На поверхню води покладіть запалену плаваючу свічку — і по будинку рознесеться запах від освіжувача. Зазначимо, що основні ароматичні олії для дому: розмаринова, лимонна, апельсинова, з кориці й гвоздики.

Telegram Channel