Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Брючний костюм у жіночому гардеробі

Фото irse.com.ua

Брючний костюм у жіночому гардеробі

Його, напевне, складніше вибрати, ніж ідеальну сукню

Для невисоких чи повненьких жінок правильним вибором стане комплект із вертикальною смужкою. Це може бути принт чи фактура тканини, а також контрастні лінії на лацкані чи самому піджаку. Смуга — найкращий спосіб подовжити силует і скоригувати фігуру. За фасоном костюм повинен бути класичним, без масивних доповнень, наприклад накладних кишень.

Прямокутна фігура, навпаки, вимагає декору й акцентів, передусім на талію. Підійде пояс, вставка контрастного кольору чи з іншого фактурного матеріалу, плісирована тканина. Якщо ж потрібен строго діловий костюм, зверніть увагу на приталений жакет (він допоможе збалансувати всі лінії). Необхідно надати стегнам об’єму? Обирайте костюм із різної тканини. Хай жакет буде однотонним, а низ — із декорованої. Узор може бути будь–яким: від смужки до клітинки. При ситуації із широкими стегнами слід вибирати однотонний чи максимально спокійний низ і подовжений піджак. Важливо, щоб його довжина не закінчувалася на найширшій лінії стегон, інакше вони будуть виглядати ще масивнішими.

З допомогою брючного костюма можна коректувати навіть зріст.

З допомогою брючного костюма можна коректувати навіть зріст. Вільні штани і невеликий каблук візуально подовжують силует. Такий же ефект отримаєте із розкльошеними від коліна брюками і туфлями-«лодочками» чи босоніжками на шпильці. Якщо треба збалансувати високий зріст, вибирайте вкорочені штани вільного крою чи кюлоти (широкі укорочені). Їх можна носити з балетками або босоніжками на низькому ходу, підійде і взуття в спортивному стилі.

У костюмі важливу роль відіграє і тканина. Зверніть увагу на натуральні й приємні для тіла тканини: льон, котон, щільний трикотаж, денім.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel