Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Права рука Зеленського: «Парахоботіки узбагойтесь»

Піски – звісно, не Сен-Тропе. Але можна було б фото і з окопів зробити...

Фото з Facebook-сторінки Андрія Богдана.

Права рука Зеленського: «Парахоботіки узбагойтесь»

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Не весілля, а якісь збори «рішал»

Голова Офісу Президента Андрій Богдан День Незалежності України провів на півдні Франції, у Сен–Тропе, де три дні гуляв на весіллі друга

Цю новину стали жваво обговорювати в соцмережах. Богдан, очевидно, вирішив, що це прихильники Порошенка висловлюють занадто багато оціночних суджень (а партія «Слуга народу» ще тиждень тому попередила, що свої міркування треба тримати при собі), тож звернувся до них у вже звичній для «слуг народу» хамській формі: «Парахоботіки узбагойтесь))) У вільний від роботи час, куда хочу туди іду, — Хочу на весілля в Сан Тропе. Хочу на фронт в Пески» (орфографію збережено. — Ред.).

Шановний пане голово, маєте рацію, — ваше право їхати, куди забажаєте, навіть цікаво, як Володимир Зеленський сам впорається без ваших мудрих підказок. Тут трохи в іншому справа — з ким і до кого на свято ви поїхали. Так-от, Андрія Довбенка, який одружувався, називають «смотрящим» за Міністерством юстиції. Йому, зокрема, як повідомляє «Бігус–інфо», приписують вплив на кадрові призначення та «вирішення питань» із державними реєстраторами, у виконавчій службі та з продажем арештованого майна. Його обраниця — юристка Ганна Огренчук, яку кілька тижнів тому було призначено до комісії з питань правової реформи. Склад цієї комісії формував Богдан. На весіллі також був київський забудовник Андрій Вавриш, котрого вважають неофіційним куратором від Зеленського у столиці.

Тож це не просто весілля, це — ще й своєрідні збори «рішал». Подія. Як казав один дуже практичний чоловік, «хоч ясно, до кого тепер за вирішенням юридичних питань звертатись»…

 

В Одесі москвич просив вибачення на колінах

23 серпня інженер Костянтин Тичин довів, що не всі росіяни підтримують політику Путіна

Виявляється, є і такі росіяни.
Виявляється, є і такі росіяни.

 

Громадянин Росії став навколішки перед матерями, дружинами і дітьми загиблих під час акції, яка пройшла біля пам’ятника Дюку в пам’ять про полеглих за незалежність України. «Не всі росіяни люблять Путіна. Я хочу, щоб ви, українці, пробачили нас і нашу країну», — сказав він в інтерв’ю місцевому каналу «Бриз».

Відзначимо, що учасники заходу розставили на площі свічки у формі карти України, при цьому найбільше запалених свічок було встановлено на території окупованого Криму, Донецької та Луганської областей. Болить…

 

На Львівщині через вірус чуми утилізували 27 тисяч свиней

Така ж доля чекає на ще 70 тисяч тварин

Для цього облаштовано сім котлованів. Наразі закладено й утилізовано 26 943 туші. Всього на підприємстві, де зафіксували спалах, — 100 тисяч свиней. У районі поширення чуми створено чотири пости поліції і дезінфікувальні пости від Держпродпотребслужби.

Через такий масштабний спалах хвороби від свинини зі Львівщини вже відмовилась Білорусь. Погано.

 

Рекорд на День Незалежності: у Черкасах танцювали 12 годин!

Вдруге на головне свято держави тут проводять спортивний фестиваль. Цього разу містяни не просто демонстрували свої вміння, а й встановили всеукраїнський рекорд із тривалості танцю

А найповажнішим танцюристом виявився  78-річний Олександр Ковальчук.
А найповажнішим танцюристом виявився 78-річний Олександр Ковальчук.

 

О 7.00 колективи міста та області почали безперестанку виконувати хореографічні номери. А о 19.00 було зафіксовано новий національний рекорд України «Наймасовіша естафета танцювального фрістайлу протягом 12 годин». Без перерви танцювали понад 30 колективів. Це майже 670 учасників. Для глядачів показали 311 хореографічних постановок. У заході брали участь діти різного віку у різних стилях і напрямах.

З такої нагоди міський голова Анатолій Бондаренко сказав: «Колись пообіцяв, що Черкаси будуть спортивною столицею України. Потихеньку рухаємося до цього. Жодне з інших міст країни так не святкує!»

 

У Дніпрі діти облили бензином і підпалили 8-річного хлопчика

У нього обпечено 35% тіла: постраждали голова, плече і ноги

Трагедія сталася на дитячому майданчику. 1 вересня хлопчик мав іти в третій клас. Тепер у нього попереду — ряд операцій і реабілітація. Кирило — єдиний син у матері, батько помер.

Місцеві волонтери закликають не бути байдужими і оголосили збір коштів. А ось причину такого вчинку неповнолітніх і хто за це відповідатиме, тепер з’ясовуватимуть правоохоронці. Шок!


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel