Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чому симпатичні дівчата  часто залишаються одинокими

Краса може стати проблемою!

bbc.com.

Чому симпатичні дівчата часто залишаються одинокими

Кажуть, що для кожної красуні знайдеться прекрасний принц. Але чи так це? Насправді, вважає психолог Ярослав Самойлов, краса дуже часто заважає жити

Гарна жінка не може бути одинокою. Таке кліше. Значить, не треба з нею знайомитися. У неї є, напевне, чоловік мільйонер і кілька коханців. Яким би сильним і впевненим у собі не був мужчина, а відмова його боляче б’є.

Високі вимоги. Дослідження показали, що впевнені у своїй красі жінки прагнуть до незалежності у стосунках з чоловіками, легко змінюють партнерів, менше схильні йти на компроміс — жодному чоловікові не дають шансу не відповідати стандартам.

На красу любо глянути, але в майбутньому важливіше, щоб із жінкою було приємно взаємодіяти.

Інтелект як зброя. Поєднання краси і розуму не таке уже й рідкісне, але чоловікам у це складно повірити. «Для чого гарній жінці розум?» — нерідко чуєш. Звісно, такий підхід злить дам. У результаті вони докладають усіх зусиль, аби довести, що мають інтелект, займаються саморозвитком. І досягають у цьому неабияких успіхів. Але таких чоловіки бояться.

Агресивна сексуальність. Якщо жінка виглядає виклично — носить глибоке декольте і височенні каблуки, фарбує губи в яскравий колір, то за нею буде ходити натовп, зациклений на секс, а не на одруження.

Незнання чоловічої психології. На красу любо глянути, але в майбутньому важливіше, щоб із жінкою було приємно взаємодіяти. Сильний чоловік не захоче будувати тривалі стосунки із дамою, яка весь час йому щось доводить і буквально п’є з нього енергію.

Проявіть ініціативу. З вами не знайомляться? Зробіть це самі. То ваше життя — і будьте його творцем. Ви здивуєтеся, як багато чоловіків, виявляється, були не проти того, щоб познайомитися з вами, але боялися. Будьте відкритими світу. Зареєструйтеся на сайті знайомств, передайте записку чоловікові, який вам сподобався на вечірці, робіть усе, що завгодно, тільки не чекайте дива.

Не бачите у своєму оточенні гідної пари? Змінюйте його. Якщо живете в маленькому селі чи місті — ніщо не заважає переїхати в мегаполіс. Ходіть на концерти, виставки, лекції. Словом, дійте.

Не бійтесь говорити дурниці. Чоловіки не люблять дурненьких жінок, але й дуже втомлюються від розумних, від розмов про криптовалюту, законопроєкти. Тож не перетворюйте побачення на політичні дебати.

Telegram Channel