Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Дональд Трамп сходить з розуму: пропонує скидати атомні бомби на урагани

Колишній шоумен на дрібниці не розмінюється: якщо шоу – то ядерне!

Фото pinterest.com.

Дональд Трамп сходить з розуму: пропонує скидати атомні бомби на урагани

Якби цей пройдисвіт став президентом не у США, а в Німеччині 1930-х років, він спокійно зміг би замінити фюрера

Путін та Трамп — це Сталін та Гітлер сучасності. Просто розігнатись на повну їм не дають трохи інші часи. Путін анексував Крим, почав гібридні війни проти кількох сусідів, включаючи Україну.

Трампа, видно, «беруть завидки» і він вирішив анексувати цілу Гренландію — найбільший у світі острів (втричі більший за Україну), який на правах автономії належить Данії. Але замість «зелених чоловічків» американець «шляхетно» запропонував Копенгагену зелені купюри, тобто купити острів. Спочатку всі подумали, що це жарт, але Дональд швидко прибрав усмішки з облич, коли відмовився від зустрічі із прем’єр–міністеркою Данії Метте Фредеріксен через те, що та навідріз відмовилась вести мову щодо продажу острова. Цей випадок — шок для багатьох політиків у Європі та США, у яких є хоч трохи здорового глузду і совісті.

А Трамп і не думає зупинятись. Видно, продовжує мріяти про те, що сяде з Путіним за стіл і, як колись два вусатих диктатори, ділитиме світ. А як інакше розцінювати його наполегливе бажання повернути кривавого Путіна у «Велику вісімку», звідки його вигнали після захоплення Криму, і «вісімка» стала «сімкою»? Про це він заявив на останньому саміті G7 у Франції. Але от біда — щоб повернути Путіна, має бути згода усіх сімох країн, а Трампа наразі підтримують лише «корисні ідіоти Кремля» з Італії. Тоді «геніальний Дональд» зробив хід конем — заявив, що на наступному саміті у 2020 році, який має відбутись у США, він скористається правом країни–господаря і таки запросить російського президента за один стіл. На запитання, чи хвилюють його політичні наслідки повернення Росії у «Велику сімку», Трамп відповів, що йому байдуже. Отак!

Нещодавно Дональд Трамп назвав себе «Царем Юдейським».

А що самозакоханому Дональду Трампу чиясь думка, якщо він вважає себе месією? Без жартів. Нещодавно американець назвав себе «Царем Юдейським». І йому явно кортить зробити щось царське, планетарного масштабу. Наприклад — побороти урагани, які дошкуляють США, за допомогою… атомної бомби. Американська преса пише, що на одній з нарад у Білому домі, присвяченій загрозі урагану, Трамп заявив: «Я зрозумів. Я зрозумів. Чому б нам не підірвати їх? Вони починають формуватися біля берегів Африки і тоді рухаються через Атлантику, і тут ми скинемо бомбу в центр шторму і розвіємо його. Чому ми не можемо зробити так?». Учасники наради були вражені, в залі запанувала тиша. Проте хтось, аби закрити тему, пообіцяв президенту, що цей варіант буде розглянуто…

А преса Великобританії тим часом повідомляє, що королева Єлизавета ІІ поскаржилась прем’єру Австралії Скотту Моррісону на Дональда Трампа через те, що його вертоліт пошкодив її улюблену галявину перед Букінгемським палацом. Під час свого візиту до Великої Британії Трамп вередливо потупцяв ніжками і наполіг, щоб двічі за один день прилетіти в Букінгемський палац на гелікоптері, а не приїхати автомобілем. Він приземлявся на галявині й пошкодив траву. Ця ділянка газону є улюбленою для королеви — вона часто там вигулює собак.

Але такі випадки — це просто «милі витівки» Дональда, до них уже звикли і не звертають особливої уваги. Може й правильно. Бо пом’яти травичку — це ж не атомною бомбою по урагану шандарахнути…


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel