Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Корпорація «Roshen» передала армії велику партію боєприпасів

Раніше про подібні умови проживання військові і не мріяли.

Фото roshen.com.

Корпорація «Roshen» передала армії велику партію боєприпасів

А також звела кілька житлових будинків для військових

 

 Компанія продовжує підтримувати Збройні сили України — нещодавно було передано велику партію боєприпасів до снайперської зброї натівського калібру.

Як повідомляє сайт Ukrainian military Pages із посиланням на Національний промисловий портал, одна з військових частин ЗСУ отримала нову велику партію набоїв .338 Lapua Magnum (8,6×70 мм) та .308 Winchester (7,62×51 мм) для снайперських гвинтівок, що перебувають на озброєнні української армії.

На будівництво компанія витратила близько 30 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що понад 500 таких гвинтівок для Збройних сил України теж були придбані «Roshen». Це, зокрема, віт­чизняна Zbroyar UAR-10 (.308 Winchester) та Savage-110 (.338 Lapua Magnum).

 
Такі необхідні патрони  для снайперських гвинтівок.
Такі необхідні патрони для снайперських гвинтівок.

  

Також цьогоріч корпорація за п’ять місяців звела двоповерховий 16–квартирний житловий будинок загальною площею 1200 кв. м. для військових Калинівського військового арсеналу з використанням енергоощадних технологій. Він розрахований на проживання близько 50 осіб. Помешкання умебльовані шафами та шафами–купе. Мають повний комплект сантехніки, пральні машини, кухні із вмонтованими варочними поверхнями, духовками, витяжками, посудомийними машинами та холодильниками.

На ці потреби компанія «Roshen» витратила близько 30 мільйонів гривень. Раніше таке саме житло корпорація звела під Броварами для сімей військово­службовців, яких передислокували з Криму у 2014 році.

Петро МАКАРУК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel