Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Хто як може, так і прославляє своє село…

"У селі проводяться різноманітні заходи й акції. 25 серпня відбувся фестиваль громади «З Україною в серці», який транслювали 5 всеукраїнських каналів".

Фото з вільних джерел

Хто як може, так і прославляє своє село…

До мене звернулося багато людей, які шоковані публікацією «У селі Промінь місцева влада проігнорувала День Незалежності України». Не маю наміру виправдовуватися, лише хочу, щоб люди відповідали за свої слова та вчинки, особливо тоді, коли поширюють неправдиву інформацію, як це зробив Григорій Борейчук

Мітинг–реквієм у Промені Луцького району 24 серпня розпочався о 10–й годині. Спочатку поклали квіти до пам’ятників у селах Вербаїв, Коршовець та Промінь. Отець Володимир відслужив панахиду. Після молитви з вітальним словом виступили настоятель Свято–Михайлівського храму отець Володимир, учасник АТО Богдан Андрійчук, житель села Володимир Демчук, депутат районної ради Григорій Борейчук і я — староста Вікторія Косарук.

У селі проводяться різноманітні заходи й акції. 25 серпня відбувся фестиваль громади «З Україною в серці», який транслювали 5 всеукраїнських каналів. На святі було встановлено рекорд України. Чому районний депутат не написав про цю подію?

 На святі було встановлено рекорд України. Чому районний депутат не написав про цю подію?

За останні три роки наша сільська рада ожила. Відремонтовано дороги, школу, проведено вуличне освітлення всього села, зроблено капітальний ремонт ФАПу, сільради, облаштовано дитячі майданчики. Зараз проводимо інтернет. Постійно комунальна служба займається благоустроєм території.

І наостанок: хто як може, так і прославляє своє село. Хтось працею, а хтось наклепом.

Вікторія КОСАРУК, староста сіл Промінь, Коршовець, Вербаїв, Мстишин, Лучиці


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel