Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Вогонь недбальства не прощає

Як же ж так?!

Фото: landlord.ua

Вогонь недбальства не прощає

За період 30 грудня минулого року — 1 січня 2020–го працівники пожежно–рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 13 займань майна, здійснили 9 виїздів для проведення аварійно–рятувальних робіт. Пожежі зафіксовані в житловому секторі у Володимир–Волинському, Камінь–Каширському, Ковельському, Любешівському, Луцькому районах, у Луцьку та Нововолинську

Напередодні Нового року біда трапилася у селі Сирники Луцького району. Близько 14–ї години загорівся дерев’яний житловий будинок. До місця події спрямували працівників двох пожежно–рятувальних підрозділів — 2–ї та 25–ї ДПРЧ. Під час гасіння вогню співробітники ДСНС виявили тіло 46–річного чоловіка. О 14.27 займання локалізували, а о 14.58 — ліквідували. Обставини загибелі людини та причина виникнення пожежі встановлюються. За попередніми даними, загорання сталося через необережність.

Під час гасіння вогню співробітники ДСНС виявили тіло 46–річного чоловіка.

1 січня о 05.50 надійшло повідомлення про пожежу в панельній дев’ятиповерхівці на вулиці Гордіюк у Луцьку. Полум’ям був охоплений сміттєзбірник в одному з під’їздів.

Ірина ПАСІЧНИК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel