Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку горілку «FINLANDIA» «виготовляли» просто у квартирі

Елітний алкоголь на Волині – прямо з крана.

Фото gp.gov.ua.

У Луцьку горілку «FINLANDIA» «виготовляли» просто у квартирі

Упродовж 28—29 січня прокуратура Волині спільно зі співробітниками Головного управління ДФС в області в рамках розслідування кримінальних проваджень провела санкціоновані судом слідчі дії у двох домоволодіннях обласного центру на його околиці

У підпільному цеху в передмісті вилучено з незаконного обігу 557 літрів фальсифікату, а в Луцьку у «цеху», де виготовляли й розливали контрафактний алкоголь, видаючи його за елітні напої відомих брендів на кшталт «FINLANDIA», — близько 350 літрів готової продукції. А ще тут були і сировина для її виготовлення, й обладнання для здійснення незаконної діяльності.

Зауважимо, що впродовж січня 2020 року на Волині, протидіючи нелегальному обігу підакцизних товарів в області, прокурори спільно із податковою міліцією припинили роботу 2 цехів із виробництва контрафактного алкоголю та 7 незаконно встановлених автозаправних станцій. Дві АЗС демонтовано. Із обігу вилучено товари підакцизної групи вартістю 5 мільйонів 750 тисяч гривень.

Робота із протидії незаконному обігу підакцизних товарів в області триває.

Окрім того, робочими групами спільно з підрозділами Головного управління ДФС в області, Волинської митниці та Державної прикордонної служби припинено 11 спроб нелегального переміщення цигарок через Державний кордон України, з обігу вилучено 66098 пачок тютюнових виробів на суму 3 мільйони 353 тисячі гривень.

Робота із протидії незаконному обігу підакцизних товарів в області триває.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel