Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Обласна влада пообіцяла виділити 480 000 гривень на обладнання протипожежної сигналізації у санаторії «Дачний»

Тепер діткам буде тут безпечно.

Фото euroservis.com.ua.

Обласна влада пообіцяла виділити 480 000 гривень на обладнання протипожежної сигналізації у санаторії «Дачний»

Ківерцівщина: найрезонансніші події в житті району одним абзацом

Порушення правил техніки безпеки у санаторії «Дачний» виявили працівники ДСНС області. Єдиний на Волині заклад, де оздоровлюються діти із неврологічними захворюваннями разом із батьками, можуть закрити.

Із 21 виявленого порушення усунули 20, залишилося виконати тільки один припис – встановити обладнання протипожежної сигналізації, яке вартує 480 тисяч гривень. Виділити з бюджету необхідну суму обіцяє обласна рада, яка надіслала гарантійний лист.

Єдиний на Волині заклад, де оздоровлюються діти із неврологічними захворюваннями разом із батьками, можуть закрити.

 

У рамках проведення уроків християнської етики до Жидичинського монастиря завітали учні 5–6 класів Дубівської школи Ковельського району. Діти ознайомилися з історією Жидичинської обителі, поспілкувалися з братією та відкрили для себе досі не відомі сторінки історії рідного краю. Особливе захоплення у них викликала монастирська дзвіниця, образ Миколая Чудотворця, а теплий і запашний чай став приємним завершенням екскурсії.

Діти ознайомилися з історією Жидичинської обителі, поспілкувалися з братією та відкрили для себе досі не відомі сторінки історії рідного краю.

 

На вулицях Ківерцівської ОТГ розпочато поточний ремонт дорожнього покриття холодною асфальтобетонною сумішшю. Роботи з такими матеріалами дозволяється проводити при температурному режимі до мінус 15 градусів. Ремонт виконує підрядна організація ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» на вулицях Луцькій, Горького, Тиверців, Некрасова, Соборності.

 

У школі села Хорлупи проведено навчально-тренувальні заняття з пожежної безпеки. За сигналом «Увага всім!» відбулася організована евакуація учнів із приміщення школи за схемами. Діти покидали будівлю без паніки, організовано. Потім рятувальники провели для школярів лекції щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті та в місцях масового перебування людей.

Діти покидали будівлю без паніки, організовано.

 

Тушу зубра у вольєрі на території мисливських угідь, наданих у користування ТзОВ «Майдан Мисливський» (Ківерцівський район), виявили працівники державної лісової охорони під час патрулювання 28 січня. Від чого загинула червонокнижна тварина – поки не з’ясовано. Про факт повідомлено поліцію, на місці працювала слідчо-оперативна група.

Telegram Channel