Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Найперше чоловікам впадає у вічі малюнок жіночих губ

Краса вимагає зусиль!

Фото youtube.com.

Найперше чоловікам впадає у вічі малюнок жіночих губ

Щоб довше зберігати їхню свіжість і пружність, доглядайте за ними

Чимало чоловіків стверджує, що при першому погляді на жінку не звертають увагу на очі, бюст чи ноги, а безпосередньо на губи. Адже їхня форма, ритм руху під час розмови і міміка можуть багато розказати. Отож, намагайтеся доглядати за ними і підкреслювати природну красу з допомогою косметики.

Щоб помада трималася довше і краще, припудріть вуста, а потім нанесіть її.

Якщо форма ваших губ не ідеальна, їх можна підкоректувати контурним олівцем і вміло нанесеною помадою та блиском. Останній — прозоріший і створює модний ефект вологих губ, візуально робить їх повнішими. А якщо він ще й світлий, то враження посилюється. Нафарбувати їх помадою допоможе косметичний пензлик. Вона ляже значно тоншим і рівнішим шаром. Щоб трималася довше і краще, припудріть вуста, а потім нанесіть помаду.

Коли вони у вас надто вузькі, накладіть спеціальний бальзам. Після нього губи стають пухкенькими.

У багатьох із нас вони лущаться, а це неприємно. Отож, коли чистите зуби, обережно масажуйте вуста щіткою або використовуйте спеціальні пілінги. Після процедури лущення обов’язково застосовуйте бальзам. Він пом’якшить і зволожить ніжну шкіру губ, а речовини, що містяться у ньому, сприятимуть заживленню мікротріщин.

Telegram Channel