Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
В Україну прибула друга партія медичних костюмів від Порошенка

Для підтримки лікарів та вразливих верств населення Петро Порошенко витратив понад 100 мільйонів гривень.

Фото eurosolidarity.org.

В Україну прибула друга партія медичних костюмів від Порошенка

«Лікарі потребують нашого захисту. Ми це робимо поки що без будь-якої допомоги держави»

Літак із другою партією — ​а це 42,5 тисячі захисних костюмів для лікарів, закуплених Фондом Порошенка та компанією «Рошен» — ​приземлився днями у Борисполі. Він привіз такий необхідний вантаж із Південної Кореї. Загалом із цієї країни вже доставлено 85 тисяч таких комплектів. Зараз ці важливі речі безкоштовно розвозять у лікарні по всій Україні. Незабаром очікується третій гуманітарний рейс із Південної Кореї.

«Європейська Солідарність» вимагає від парламенту ухвалити законопроєкти № 3376 про страхування медпрацівників та № 3380 про запровадження масового тестування — ​насамперед для всіх співробітників медзакладів та пацієнтів.

«Лікарі потребують нашого захисту. Ми це робимо, на жаль, поки що без будь-якої допомоги держави. Але не «тягнемо ковдру» на себе. Ми готові взаємодіяти з усіма зацікавленими особами: державою, урядом, громадськими та політичними організаціями, меценатами для того, щоб зупинити розповсюдження цієї пандемії і захистити лікарів», — ​наголосив лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент Петро Порошенко.

Його політична сила також вимагає від парламенту ухвалити законопроєкти № 3376 про страхування медпрацівників та № 3380 про запровадження масового тестування — ​насамперед для всіх співробітників медзакладів та пацієнтів.

Василина СМЕТАНА


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel