Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Не пробачила б родина»:  чому Президент України передумав заражатись… коронавірусом

Ех, такий «сценарій» не реалізували, ото був би «серіал»!

Фото slovoidilo.ua.

«Не пробачила б родина»:  чому Президент України передумав заражатись… коронавірусом

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Заради народу Зеленський хотів захворіти на COVID-19!

На власному прикладі глава держави прагнув продемонструвати українцям, «що це страшно»

«Я мав намір на собі пройти цей етап. Щоб людям було легше. Я запропонував нашим: «Давайте, я захворію, відразу мене ізолюємо на Банковій. І проживу це нормально». Щоб люди розуміли: це страшно, ти можеш заразитися, тобі погано. І я через себе це пропущу, покажу», — розповів він російською мовою «Українській правді». Хоча Президент і стверджує, що не боїться «підхопити» COVID-19, від такої ідеї все ж відмовились. «Вирішили, що занадто. Перебор», — зазначив Зеленський. Та додав, що його не пробачила б родина: «Сказали б, що я божевільний. І, в принципі, були б праві».

Не зовсім ясно — хотів, «щоб людям було легше», чи навпаки — налякати, «показати, що це страшно», чи одне і друге. Втім, це не має значення, бо, здається, насправді Президент просто прагнув уваги та шоу. Тоді б усі його жаліли та лікували, а не набридали серйозними державними справами, чому «Епоха бідності» перетворилася на «Епоху зубожіння». «Захворію, щоб не йти до школи». Хоча шоу і так вдалося — вже однією заявою, що хотів заразитись. Майстер, що тут скажеш…

Не хотів розлучатися з дружиною — і… підпалив її

На таке страшне убивство наважився 48–річний житель Кременчука Полтавської області

«Чоловік прийшов у магазин, де працювала його 36–літня дружина, облив її легкозаймистою речовиною та підпалив. Опіки, які отримала потерпіла, виявилися несумісними із життям. Враховуючи, що крамниця розташована на першому поверсі житлового будинку, зловмисник створив небезпеку й для інших людей», — так про трагедію розповіли в поліції.

А сталося все через бажання жінки офіційно розлучитися з чоловіком. Жах…

У Києві зафіксовано новий антирекорд перевищення швидкості — 224 км/год

Так якийсь лихач розігнався у Подільському районі

 

 Автомобіль Audi з держномером AA297*** рухався вулицею Олени Теліги, де максимально дозволена швидкість — 50 кілометрів на годину. Інших деталей у поліції не повідомили. Перевищення зафіксували за допомогою системи автоматичної фотофіскації порушень правил дорожнього руху. У столиці та Київській області вона запрацювала з 1 червня в місцях концентрації ДТП із тяжкими наслідками. До кінця року 220 таких комплексів з’являться і в інших регіонах України. Зокрема, на трасі Київ — Ковель — Ягодин встановлять чотири.

Ну, а перші результати столичних дорожніх камер вразили не тільки тим, як швидко водії гасають нашими вулицями, а й тим, що серйозне перевищення швидкості — масове явище.

Жителька Рівненщини народила 16-ту дитину

Пологи в обласному перинатальному центрі пройшли природним шляхом

Мав рацію Тарас Григорович: «Нічого кращого немає,  як тая мати молодая з своїм дитяточком малим…».
Мав рацію Тарас Григорович: «Нічого кращого немає, як тая мати молодая з своїм дитяточком малим…».

 На світ з’явився хлопчик вагою 4 кілограми 100 грамів та зростом 55 сантиметрів. Як розповіла у коментарі Суспільному головна лікарка пологового будинку Вікторія Єнікеєва, багатодітна мама — із міста Сарни, їй 41 рік. Загалом у родині породіллі тепер 12 хлопців та 4 дівчинки.

Зазначимо, що багатодітні сім’ї на Рівненському Поліссі — явище доволі поширене. У січні 2019 року, наприклад, жителька села Глинне Рокитнівського району народила 19–ту дитину.

Хай ростуть здоровими!

 

Приповзла до сусідів: мати посадила малолітню доньку на ланцюг

В одному із сіл Кремінського району на Луганщині 14–річна дівчина з цепом на ногах попросила допомоги в чоловіка, що мешкав неподалік. Той викликав поліцію

Школярка не могла ходити, адже її ноги були закуті в ланцюг. За адресою виїхали правоохоронці. З’ясувалося, що в такому стані дівчинка перебувала вже добу. Наділа їй цеп 44–річна мати. Вона пояснила, що таким чином намагалася «перевиховувати» доньку, яка нібито постійно тікає з дому. Крім того, вночі жінка прив’язувала мотузку до своєї ноги та до ланцюга, яким була скована дитина, аби й уночі «контролювати» її. Наразі дівчина перебуває в лікарні.

За незаконне позбавлення волі дитини її матері загрожує тюремне ув’язнення на строк до п’яти років.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel