Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Danone запросила для реклами актора, який стріляв по українцях. Втім, схаменулася...

Отака «зірка»: пропагує загарбницьку війну і рекламує молочні продукти.

Фото youtube.com.

Danone запросила для реклами актора, який стріляв по українцях. Втім, схаменулася...

Президент Володимир Зеленський звільнив із посади посла у Франції Олега Шамшура, який домігся припинення рекламної кампанії французької компанії

Російський діяч сцени Михайло Пореченков, який цілився з кулемета у бік наших воїнів на Донбасі, знявся в рекламі продукції французької компанії «Данон» в РФ.  

 

 30 жовтня 2014 року Пореченков, відвідуючи Донецьк, перебував серед бойовиків і стріляв із великокаліберного кулемета, надягнувши шолом, на якому чітко зображений знак преси. СБУ і МВС відкрили кримінальні провадження проти Пореченкова за участь у терористичній діяльності так званої ДНР (за ст. 258-3 ККУ) та за участь у складі воєнізованих або збройних формувань у нападі на громадян (ст. 260 ч. 4).

СБУ і МВС відкрили кримінальні провадження проти Пореченкова за участь у терористичній діяльності так званої ДНР та за участь у складі воєнізованих або збройних формувань у нападі на громадян.

І кому з українців після цього полізла б в горло продукція «Данон»?.. До речі, виробничі потужності компанії в Україні представлені двома заводами: «Данон Дніпро» (у Херсоні) і «Данон Кремез» (у Кременчуці). Продукція компанії випускається під такими торговими брендами: «Веселий пастушок», «Актімель», «Живинка», «Простоквашино», «Простоквашино для малюків», «Растішка», «Актуаль», «YoPro», «Даніссімо», «Paw Patrol», «Frozen», «Avengers», «Alpro». Напрям дитячого харчування представлено в Україні брендами «Nutrilon», «Milupa» і «Малюк Істринський», а клінічного харчування — продуктовими гілками «Nutrison», «Nutridrink», «Cubitan», «Infatrini», «Nutrini», «Lophlex», «Nutri», «Anamix», «KetoCal».

Згодом компанія заявила, що припиняє рекламну кампанію йогурта Actimel за участі російського актора Михайла Пореченкова.  Про це написав посол України у Франції Олег Шамшур у Twitter:

«Маю для вас добрі новини. Щойно мені зателефонував Генеральний секретар Danone Матіас Вішера. Компанія припиняє рекламну кампанію за участі Пореченкова. Швидка і адекватна реакція», - написав Шамшур.

Після цього президент Зеленський звільнив дипломата.

Лія ЛІС.

Telegram Channel