Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 15—21 червня

ОВЕН. Можлива приваблива ділова пропозиція. Якщо будете досить зосереджені та уважні, вам забезпечений успіх у професійній сфері. Намічається вирішення, хоча й дещо болюче, проблеми, яка давно вас турбує. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ. Порадує несподіване визнання ваших професійних послуг. У цей період особливо важлива впевненість у власних силах. У вихідні перегляньте свою стратегію взаємин із рідними, передусім із дітьми. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

БЛИЗНЮКИ. Терпіння, спокій і віра в себе допоможуть досягти бажаної мети. Просто робіть те, що приносить вам задоволення, і всі перешкоди на вашому шляху зникнуть. На вас чекають романтика та сюрпризи. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

РАК. Ваша непередбачуваність іноді втомлює. Не варто робити ставку на колишні стосунки. Не намагайтеся водночас вирішувати свої та чужі проблеми, інакше відчуєте занепад сил. У вихідні добре обмірковуйте свої слова. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ЛЕВ. Не ігноруйте дрібниць, вони можуть привести до позитивного результату. Відкиньте емоції і беріться до справи. Але ретельно все продумуйте, безсистемні кроки успіху не принесуть. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ДІВА. Менше говоріть — більше робіть. Вас може підстерігати замаскований обман. Доведеться діяти спонтанно, старайтеся не втрачати голови. У вихідні ваші плани можуть раптово змінитися. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. Тиждень спокійним не буде, вам доведеться миттєво реагувати на швидко мінливу ситуацію. Будьте постійно на зв'язку і не спізнюйтеся. Можете розраховувати на пораду, час і навіть частково на фінанси друзів. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. Ваша інтуїція допоможе зробити важливий професійний вибір. Відчуєте впевненість у власних силах і визначите плани на майбутнє. Не розпорошуйтеся, зосередьтеся на головному. Не забувайте й про кохання. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Ініціативність і наполегливість допоможуть здолати труднощі. Ймовірна зміна пріоритетів, але це до кращого. Вдалий час для справ, які можна швидко завершити. Женіть геть роздратування і налаштовуйтеся на позитив. Сприятливий день — середа, несприятливий — п'ятниця.

КОЗЕРІГ. Вас порадують гарні події. На роботі постарайтеся не потрапляти на очі начальству. Стежте за тим, кому й що говорите, щоб уникнути перекручування інформації. Заплануйте на вихідні пікнік на природі. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Імовірні значні труднощі, але їх вдасться подолати. Неузгодження і спізнення можуть похитнути ваш авторитет, і пояснення не врятують. Упертість і гординя лише погіршать ситуацію. Вихідні присвятіть облаштуванню оселі. Сприятливий день — середа, несприятливий — п'ятниця.

РИБИ. Займаючись реалізацією не своїх планів, адекватно розраховуйте сили і свій інтерес. Наслідки помилок можуть виявитися надто серйозними. Старайтеся проводити більше часу в колі близьких людей. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel