Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Нацрада призначила позапланову перевірку телеканалу Порошенка через ср..ку

І справді, пане Ганапольський, хіба може таке бути, щоб срака була, а слова такого не було?..

Фото prm.ua.

Нацрада призначила позапланову перевірку телеканалу Порошенка через ср..ку

«Чому Зеленський може вживати це слово, а я — ні?» — обурюється телеведучий Матвій Ганапольський (на фото)

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення позапланово перевірятиме телеканал «Прямий», який пов’язують із лідером опозиційної партії «Європейська Солідарність» Петром Порошенком. Підставою для таких дій стала програма «Ехо України» з ведучим Матвієм Ганапольським.

Як повідомив відповідальний секретар Нацради Юрій Зіневич, у програмі зафіксовано використання ненормативної лексики у час, коли її могли чути неповнолітні. Водночас член Нацради Олександр Ільяшенко зауважив, що в проєкті рішення як приклади ненормативної лексики наведено лише два слова: «срака» і «гівно». «У мене є великі сумніви, що це тягне на якусь санкцію», — сказав він.

На відео майбутній глава держави каже: «Ідіть у сраку» — на адресу депутата Олега Барни.

Сам Ганапольський заявив, що не вбачає у своїх репліках шкоди, й нагадав, що слово «срака» у публічній сфері полюбляє вживати і Володимир Зеленський. Під час свіжого випуску «Еха України» в ефірі показали відео 2018 року, яке демонструвалося в новинах на «1+1». На відео майбутній глава держави каже: «Ідіть у сраку» — на адресу депутата Олега Барни.

«Це Президент. Я навіть не знаю… Можливо, йому можна, а іншим — ні, — сказав Ганапольський. — Справжній привід для чергової перевірки «Прямого» викликає сумніви», — додав він.

Лія ЛІС.

Telegram Channel