Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Що віщують зорі волинянам наступного тижня

А у вас збуваються передбачення астрологів?

Фото Pixabay.

Що віщують зорі волинянам наступного тижня

Гороскоп на 10 — 16 серпня

ОВЕН. Подолати перешкоди вам допоможе впевненість у власних силах. Не слухайте тих, хто говоритиме, що ви все робите неправильно. На вас чекають корисні знайомства. Вихідні постарайтеся провести з коханою людиною. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Вдалий час для серйозної розмови або важливого кроку. Вам усе вдаватиметься, можна сміливо втілювати в життя найавантюрніші плани. Вихідні проведіть на природі. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. На роботі вам, можливо, доведеться повернутися до старих проєктів, вони принесуть чималий прибуток. Усе складається вдало, головне – не допускати суєти і поспіху в справах. Вихідні зажадають максимальної концентрації, зате обіцяють успіх. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

РАК. Займайтеся тільки тими справами, які вже початі й вимагають завершення. Радійте життю і підтримуйте гармонію у власній душі й у своїй родині. У вихідні не піддавайтеся шкідливим спокусам. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Період досить напружений. Роботи нагромадилося дуже багато, і ви, як завжди, незамінні. У вас з’явиться можливість отримати важливу інформацію. У вихідні приділіть більше уваги дітям. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ДІВА. Ваші справи підуть вгору за умови, що ви не будете критикувати колег і всім доводити, що знаєте, як потрібно працювати. Постарайтеся розслабитися і жити у своє задоволенням. У вихідні уникайте суєти, побудьте на самоті. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Спробуйте зрозуміти, чи влаштовує вас та роль, яку ви зараз виконуєте на роботі та в родині. Якщо ні, то ви досить легко зможете від неї відмовитися. Вихідні — вдалий час для реалізації задуманого. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. Повільно, але впевнено йтимете до намічених цілей. Будьте відвертими і не приховуйте своїх почуттів, тому що вас оточують близькі люди та однодумці. І разом ви зможете гори звернути. На вас очікує маса задоволень в особистому житті. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Не створюйте для себе зайвих проблем через вашу гіпервідповідальність та прагнення контролювати геть усе. Будьте уважні в фінансових справах. Можете отримати цікаву інформацію. У вихідні більше спілкуйтеся з близькими. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Можливо, вам доведеться робити те, чого раніше не робили. Отож продемонструйте професіоналізм і свою незамінність на роботі, за це отримаєте приємну винагороду. Вихідні обіцяють подарувати радість від спілкування з друзями. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ВОДОЛІЙ. Ситуація на роботі зміниться на краще, тільки не перестарайтеся з оригінальністю. Втілюючи свої плани в життя, варто все ж враховувати думку близьких. Наведіть, нарешті, порядок у своєму домі. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Намагайтеся скрізь знаходити нестандартні рішення, це суттєво допоможе і вдома, і на роботі. Спокійніше ставтеся до критики на вашу адресу. Головне — не сваріться з начальством. Спілкування з друзями у вихідні принесе чимало приємних хвилин. Сприятливий день – понеділок, несприятливий — четвер.

Telegram Channel