Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Найкращим Бондом визнали нині 90-річного Шона Коннері

Сер Томас Шон Коннері – один із найзнаменитіших у світі акторів шотландського походження.

Фото proexpress.com.ua.

Найкращим Бондом визнали нині 90-річного Шона Коннері

А 52-літній Деніел Крейг до трійки призерів не увійшов…

Британське Radio Times запитало своїх слухачів: який кіноактор, на їхню думку, був найкращим Джеймсом Бондом в історії? Переможцем став шотландець Шон Коннері. Він грав Агента 007 сім разів, зокрема, у фільмі «Ніколи не кажи ніколи», який не входить до офіційної Бондіани.

Переможцем став шотландець.

Голосування за найкращого Джеймса Бонда відбулося на сайті RadioTimes.com, усього в ньому взяло участь понад 14 тисяч шанувальників Агента 007. У першій парі зійшлися Шон Коннері й Деніел Крейг. Першому симпатизували 56% проти 44%. Пірс Броснан і Джордж Лезенбі змагалися у другій парі. Перемога Броснана виявилася переконливою, набрав аж 76% голосів. Роджер Мур і Тімоті Делтон були суперниками у третьому «півфіналі». Гору взяв Делтон.

Реклама Google

Шон Коннері, Тімоті Делтон і Пірс Броснан визначили найкращого у фінальному голосуванні. Саме так актори й розташувалися на п’єдесталі. Коннері став першим із 44% голосів, Делтон був другим, Броснан — третім. Відсутність Мура й Крейга у першій трійці можна вважати певною несподіванкою, зате перемога Коннері нікого не здивувала. Саме кіноактор із Шотландії, вважають чимало шанувальників детективного кіносеріалу, є найкращим Джеймсом Бондом усіх часів.

А тим часом чекає на прем’єру п’ятий і останній фільм про Бонда, в якому роль Агента 007 зіграв Деніел Крейг, — «Не час вмирати». Фільм мав потрапити до кінотеатрів ще у квітні, але через пандемію прем’єру перенесли на листопад 2020 року.

Лія ЛІС.

Telegram Channel