Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 29 березня — 4 квітня

ОВЕН. Успіх неодмінно прийде до вас, тільки якщо ви докладете максимум зусиль і проявите свої інтелектуальні здібності. Не намагайтеся виконати всю роботу самотужки — це зіпсує ваші стосунки з колегами й позначиться на кінцевому результаті. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Діліться своїм досвідом і знаннями, повертайте борги й завершуйте важливі проєкти. Проявляйте обачність, зосередьтеся на головному і не витрачайте сили на вирішення другорядних питань. Потрібно розуміти завдання і вирішувати його, а не просто пускати пил в очі. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

БЛИЗНЮКИ. Вам може здатися, що все йде не так, як хотілося б, але насправді ви рухаєтеся до своєї мети. Отож не втрачайте віру та надію. Можлива переоцінка цінностей. Але найголовніше залишиться з вами, ви ще раз переконаєтеся, що кохаєте та кохані. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

РАК. Вас супроводжуватиме успіх у будь–якім починанні. Хоча й доведеться займатися малоцікавими справами й терпляче розгрібати завали дрібних проблем. Приплив енергії та бажання діяти допоможуть втілити в реальність ваші плани. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ЛЕВ. Не поспішайте та не метушіться — і удача буде на вашій стороні, у вас зараз гарний період для розкриття свого потенціалу. Вам просто необхідно доводити свої справи до кінця, не уникати відповідальності й не кидати нічого на пів шляху. У вихідні особливу увагу приділіть сім’ї. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. Ваші плани починають реалізовуватися. Тільки менше говоріть про це, не давайте приводу для пліток. Зосередьтеся на своїй меті. Робота займатиме досить багато часу. Ваша енергійність і активність допоможе зміцнити позиції в бізнесі. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. Цілком імовірна досить різка зміна діяльності. При цьому зовсім не обов’язкова зміна роботи. Прийміть допомогу колег, вона буде доречною. Ви відчуєте раптову зміну ритму — замість напруги прийде легкість, у справах відкриється друге дихання. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Нещодавно ви прийняли важливе рішення, і воно вже впливає на ваше життя. Це вірний шлях, ідіть ним — і вас чекають прибуток та удача. Не займайтеся плануванням, дійте залежно від обставин. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

СТРІЛЕЦЬ. Раптові кар’єрні зльоти трапляються нечасто, однак зараз їх якраз можна чекати. Постарайтеся зрозуміти близьких людей, знайдіть компромісне рішення. У вихідні пориньте у чудову атмосферу відпочинку. Будьте обережні з новими ідеями й віяннями. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Варто налаштуватися на активне спілкування. На вас навалиться купа дрібних незначних справ. Приділіть досить часу аналізу своїх дій. У вихідні можливий деякий спад настрою, але не піддавайтеся зневірі. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Багато справ і проєктів вимагатимуть додаткових витрат і зусиль. Не бійтеся розставатися з непотрібними речами й старими принципами. Варто прислухатися до порад близьких людей. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

РИБИ. Постарайтеся не нервувати, вам необхідно знайти золоту середину між бажаннями та реальністю, і в цьому вам допоможуть поради близьких людей, які виявляться мудрими й своєчасними. Будьте обережні у висловлюваннях, бережіть свої і чужі секрети. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

Читайте також: Синоптики закликають українців готуватися до спекотного літа: пересихатимуть річки і зникатиме в криницях вода.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel