Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Щоб не набрати зайвих кілограмів

Фото із сайту krphc.org.ua.

Щоб не набрати зайвих кілограмів

Свята завжди супроводжуються щедрими застіллями, у цей період ми розслабляємося та дозволяємо собі з’їсти некорисну їжу

Ось кілька порад, які допоможуть не погладшати.

Краще починайте свою трапезу за столом із продуктів, багатих білком. Надайте перевагу нежирному запеченому, вареному м’ясу або рибі. Ви будете більш ситими і надмірно не налягатимете на інші висококалорійні страви.

Хорошим методом підтримання форми є вживання зеленого чаю. Випивайте напій без цукру одразу після їжі, це запобігає застою жирних речовин, що своєю чергою веде до більш продуктивного спалювання калорій. А зелений чай ще й прискорює обмін речовин.

Після застілля хочеться трохи полежати, однак це негативно вплине на вашу фігуру. 

Приділіть увагу салатам. Якщо ж салати є вашою улюбленою стравою за святковим столом, то спробуйте заправити їх не традиційним майонезом, а чимось більш легким, зокрема оливковою або соняшниковою олією. Також варто відмовитися й від салатів олів’є і з крабовими паличками, оскільки вони вважаються найважчими для організму.

Харчуйтеся правильно. Якщо холодильник все ще забитий салатами, пиріжками та іншою смакотою, не варто починати свій день із них. Навіть якщо ви прокинулися пізно, сніданок повинен бути багатим на білок і клітковину. Таким чином ви зможете не переїдати і зберегти фігуру.

Не сидіть на дивані. Після застілля хочеться трохи полежати, однак це негативно вплине на вашу фігуру. Виходьте з дому на прогулянку, адже навіть така розминка допоможе не набрати зайвих кілограмів.

Джерело: central ua.tv.

Читайте також: Де ви, Оксани і Василі: які імена на Волині найпопулярніші.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel