Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
І калюжі не страшні

Фото із сайту dreamstime.com.

І калюжі не страшні

Як дощового весняного дня погуляти в парку або відкрити дачний сезон, не промочивши ніг? Рішення очевидне: купити гумові чоботи

Визначтеся з моделлю. Універсальні високі підходять для міжсезоння. У них можна вийти в ліс або на город. Довгі халяви захистять від потрапляння вологи в середину. Напівчоботи висотою 10–12 сантиметрів ідеальні для міста. Вони акуратні на вигляд, можуть бути чорними на невеликих підборах або кольоровими, у квіточки, смужки.

Роздивіться підошву. Якщо вона з рельєфним малюнком — не ковзатиметься. Підошва повинна бути доволі гнучкою, щоб розвантажити спину під час ходьби.

За розміром. Такі чоботи не розтягуються, як дехто вважає, тому вибирайте на пів розміра більші. Якщо в них немає підбивки з вовни, одягніть на ноги бавовняні шкарпетки. Так буде зручно при ходьбі.

Спосіб виробництва. Сучасні методи виготовлення взуття дають можливість створити практично цільне — лише з одним швом або взагалі без нього. Литі чоботи служитимуть довше. Тож радимо купувати такі. А ось зі швами можуть пропускати воду, рватися. До речі, не намагайтеся носити гумові чоботи тривалий час. Лікарі вважають, що це призведе до ревматизму й появи грибка. У такому взутті рекомендується бути не більше 3 годин.

Читайте також: У Білій Криниці на Рівненщині мати встромила ножа у груди 15-річному синові (Фото).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel