Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Військова теорія не враховує звичайних чуваків у спортивних штанях і з мисливськими рушницями»

«Дякую за цю велику нагороду та за таку велику честь передати її хороброму та героїчному народу України».

Фото із сайту eurosolidarity.org.

«Військова теорія не враховує звичайних чуваків у спортивних штанях і з мисливськими рушницями»

Українські президенти від імені свого народу отримали високі відзнаки: за версією авторитетного журналу «Тайм» «Людиною року-2022» став Дух України та Президент Володимир Зеленський, а п’ятий Президент Петро Порошенко, який одержав нагороду імені Буша–Тетчер, заявив, що українці героїчно протистоять жорстокому ворогу «без електрики і води, але із жагою змусити його тікати»

Найвпливовіший у світі журнал Time вийшов з обкладинкою з портретом українського Президента і заголовком «Людина року: Володимир Зеленський і Дух України».
Найвпливовіший у світі журнал Time вийшов з обкладинкою з портретом українського Президента і заголовком «Людина року: Володимир Зеленський і Дух України».

 Як ми вже повідомляли, журнал Time вийшов з обкладинкою з портретом українського Президента і заголовком «Людина року: Володимир Зеленський і Дух України». Time зазначив, що рішення глави держави залишитися в Києві «перед обличчям можливого вбивства стало прикладом». Американське видання пише, що замість того, аби рятувати своє життя, багато українців хапали будь–яку зброю, котру могли знайти, і захищали свої міста від загарбників, озброєних танками та ударними гелікоптерами. «Військова теорія не враховує звичайних чуваків у спортивних штанях і з мисливськими рушницями», — процитував журналіст Головнокомандувача Валерія Залужного.

Тим часом Петро Порошенко у Вашингтоні на Форумі Міжнародного демократичного союзу, який об’єднує представників 65 держав, отримав нагороду IDU імені Буша–Тетчер за Свободу (від імені засновників — президента Джорджа Буша і прем’єр–міністра Маргарет Тетчер). У своїй промові Порошенко подякував народу України за мужність і закликав західних партнерів дати більше зброї для ЗСУ — зокрема, системи протиповітряної оборони Patriot, реактивні винищувачі, F-16, танки, Abrams.

–Без тепла в домівках, але з теплом у серцях. Без води, але із жагою змусити ворога тікати. Без електроенергії в мережі, але із силою вистояти та перемогти, — сказав Петро Порошенко у промові.

«Дякую за цю високу нагороду та за таку велику честь передати її хороброму та героїчному народу України, який день і ніч бореться з дуже могутнім і жорстоким ворогом — другою армією світу, ядерною державою та неоімперіалістичним диктаторським режимом. Без тепла в домівках, але з теплом у серцях. Без води, але із жагою змусити ворога тікати. Без електроенергії в мережі, але із силою вистояти та перемогти», — сказав Петро Порошенко у промові.

«Українці прагнуть миру, але не шляхом капітуляції. Ми прагнемо миру через перемогу, — наголосив він. — Нам потрібні системи протиповітряної оборони, такі як Patriot, реактивні винищувачі, як F-16, танки, як Abrams». Він також наголосив: злочинний режим путіна має бути притягнутий до відповідальності за військові злочини та геноцид проти українців.

Разом переможемо! 

Ольга СОКОЛОВА

Читайте також: Порошенко привіз вантажівки з причепами у бригаду артрозвідки на східний фронт.

Реклама Google

Telegram Channel