Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Співучу сім’ю лучан почули вже й угорці

Квіти від вдячних глядачів Олені Федотовій, яка зініціювала чудовий концерт для угорської громади.

Фото із фейсбук-сторінки Марії КОЦ.

Співучу сім’ю лучан почули вже й угорці

Олена Федотова з обласного центру Волині, яка після повномасштабного вторгнення росії в Україну з трьома доньками й сином перебуває у Медзні (Польща, гміна Медзна Венґровського повіту Мазовецького воєводства), стала однією з тих, хто зініціював чудовий концерт і для угорської громади 

У повідомленні, яке з’явилося в соцмережах, зазначається, що серед самодіяльних артистів, котрі виступали на сцені Центру культурного діалогу польського міста Вєнгрув, де живе чимало мадярів, – й діти родини Федотових із Луцька. За «прекрасну і зворушливу подію» – подяка пані Олені, яка в числі польських колег стала керівником цього починання.

Торік родина Федотових під час концерту у Медзні, де вона знайшла прихисток, зібрала 4000 злотих (приблизно 34 тисячі гривень) для бійців Збройних сил України, зокрема 14-ї ОМБр. 

Нагадаємо, торік улітку «Волинь» повідомляла про те, що родина Федотових під час концерту у Медзні, де вона знайшла прихисток, зібрала 4000 злотих (приблизно 34 тисячі гривень) для бійців Збройних сил України, зокрема 14-ї ОМБр. «Друзі поляки, низький уклін вам за ваше величезне милосердне, добре серце!» – написала тоді на фейсбук-сторінці пані Олена.

Марина ЛУГОВА.

Читайте також: «Сильно до сліз: гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» заспівав для воїнів «Повернись живим» (Відео)»

Реклама Google

Telegram Channel