Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Порошенко вимагає повернути доплату 30 тисяч військовим

«Оце диво-машина, повна необхідних інструментів»: під час нещодавньої поїздки на передову Петро Порошенко з волонтерами ГО «Справа громад» передали для військових пересувну ремонтну майстерню, яку переобладнали із британської вантажівки DAF.

Фото із сайту eurosolidarity.org.

Порошенко вимагає повернути доплату 30 тисяч військовим

П’ятий Президент заявив, що неприпустимо економити на армії, – виплати треба, навпаки, нарощувати, а не скорочувати

Нас дуже обурює ситуація, коли дехто намагається зняти по 30 тисяч гривень з українських військовослужбовців нібито для економії бюджетних коштів. 30 тисяч гривень з військово­службовців, які навіть картку з собою на фронт не забирають. А бійці ТрО і резерву за ці кошти купують форму, броніки, шоломи – те, чого не вистачало», – сказав Петро Порошенко з трибуни Верховної Ради.

 – Ми маємо захистити військовослужбовців, – переконаний Петро Порошенко.

Лідер «Європейської Солідарності» вважає, що доплати у 30 тисяч варто зберегти для всіх військовослужбовців, хто їх отримує на сьогодні. А питання диференціації вирішувати шляхом нарощування цієї суми. 30 тисяч – усім, хто вдягнув форму, а чим ближче воїн до передової – тим більше має отримувати.

«Ми маємо захистити військовослужбовців», – переконаний Петро Порошенко. 

Ольга СОКОЛОВА.

Читайте також на volyn.com.ua: ««Ми так хвилювалися про Україну, не передати словами», – король Чарльз під час зустрічі із Зеленським».

Реклама Google

Telegram Channel