Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Наші малята навіть у війну повинні мати свято щодня

Щаслива дітвора в горохівській «Казці».

Фото з архіву ЗДО «Казка».

Наші малята навіть у війну повинні мати свято щодня

Чудовий день! Ви запитаєте чому? А ось читайте далі…

Я, як голова благодійного фонду «Дефендер життя», завітала з подарунками в заклад дошкільної освіти «Казка» міста Горохова. Привезла малечі багато м’яких іграшок, які їм передали наші друзі з Польщі та Німеччини. Скільки щастя було в дитячих очах! Такі емоції спонукають ще більше і краще виконувати поставлені цілі. Адже саме ці маленькі діточки є майбутнім України. Тому наш з вами обов’язок – перемогти ворога-окупанта, якнайшвидше відбудувати країну і дати змогу малечі насолоджуватися життям. Бідні діти і так настраждалися за весь цей час. 

 Тому наш з вами обов’язок – перемогти ворога-окупанта, якнайшвидше відбудувати країну і дати змогу малечі насолоджуватися життям.

Зазначимо, що в цьому садочку навчаються і діти-переселенці. А трудовий колектив закладу від початку війни допомагає захисникам України продуктами. 

Окрім іграшок, наша команда передала антисептики, рідке мило, вологі серветки. Ми щиро вдячні друзям із Польщі та Німеччини Markus Gras та Melanie Gras, Pod Napięciem за подарунки дітям.

Разом ми сила і скоро здолаємо ворога! Віримо. Знаємо. Зможемо! 

Богдана ДОВГОПОЛОВА

Читайте також: «Кохана, я обожнюю підгорілі тости…»: у чому секрет сімейного щастя

Реклама Google

Telegram Channel