Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
«путін невиліковний»: розвідники прокоментували чутки про його хвороби

І коли воно нарешті здохне?

Фотоколаж із сайту life.fakty.com.ua.

«путін невиліковний»: розвідники прокоментували чутки про його хвороби

У кремлі намагаються підтримувати видимість активної роботи російського президента

володимир путін «невиліковно хворий, як і все російське суспільство». Про це в ефірі всеукраїнського телемарафону заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, коментуючи численні чутки про смертельні недуги президента рф.

Попри те, кажуть лікарі, при сучасному рівні медицини навіть з цими важкими недугами путін може ще довго протягнути...

«Всі українці хочуть смерті цієї людини, я думаю... По-перше, він давно і невиліковно хворий, як і все російське суспільство. Якщо ми говоримо про психоемоційний стан – на цю тему є багато досліджень, і закритих, і цілком відкритих. Щодо його фізичного стану – так, є інформація про його важкі хвороби, зокрема й про онкологію, яка, безумовно, впливає на працездатність, на інтенсивність роботи. Звідти і довгі паузи, коли він зникає, неоковирна поведінка в публічних місцях. Власне, звідси й історія про двійників, тому що для того, аби підтримувати якусь видимість активної роботи і те, що лідер ще на щось спроможний, можливо, й використовують якихось інших «біороботів», які виконують ці функції», – розповів Юсов.

Як відомо, раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що путін хворий на рак, йому вже нема чого втрачати, тому це може бути однією з причин майбутнього оголошення нової мобілізації в рф. Водночас у грудні 2022 року британські ЗМІ повідомили, що у путіна виявили ряд важких захворювань – рак, шизоафективний розлад та хворобу Паркінсона. Попри те, кажуть лікарі, при сучасному рівні медицини навіть із цими важкими недугами путін може ще довго протягнути...

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel