Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волинські журналісти заховали страву. Вгадайте, яку

Фото ілюстративне / ФБ.

Волинські журналісти заховали страву. Вгадайте, яку

Принцип нашої інтелектуальної вікторини нагадує «чорний ящик» із популярної гри «Що? Де? Коли?»

А умови конкурсу такі: ви маєте відгадати, що чи кого заховав Грицько Гарбуз у нашому гранатобузі (який до війни був звичайним гарбузом). За кожну правильну відповідь отримуєте по 1 очку. Хто здобуде найбільше балів протягом 45 турів – той і стане переможцем «Гранатобуза із секретом-2023» та отримає грошовий приз від редакції у розрахунку здобутий 1 бал = 100 гривень.

«Гранатобуз із секретом‑2»

 

 Подивившись на фотоколаж, ви маєте розгадати, що за допомогою цих предметів вдалося приготувати крутим хлопцям? Саме їхню страву ми і заховали.

А підглянули таку винахідливість у все­світньо відомому романі, звісно, всесвітньо відомого автора. Асоціативний ряд з цього твору: двоє поросят, гуска, хліб, ліжко з балдахіном, переносні клозети, труни, кладовище, чоботи, виделка, негри, цигарки, воші, однокласники...

Що знаходиться у гранатобузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 25 лютого (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина)). 

А історії, як шукали відповідь (що вразило, які були труднощі, хто допоміг розгадати), – надсилайте на електронну адресу [email protected] або просто лишайте в коментарях під запитанням на фейсбук-сторінці Грицька ГАРБУЗА (за цим QR-кодом ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу).

 

 Приємних Вам пошуків без повітряних тривог! 

Читайте також: Відгадайте, що заховали журналісти, – і отримайте грошовий приз.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel