Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Барбару Брильську путіністи хочуть вирізати з «Іронії долі»

У мегапопулярному фільмі Ельдара Рязанова Барбара Брильська зіграла вчительку Надю Шевельову.

Фотоколаж із сайту blitz.plus.

Барбару Брильську путіністи хочуть вирізати з «Іронії долі»

Акторка назвала росіян «проклятими Богом людьми»

Відома польська акторка 81-річна Барбара Брильська підтримала російську колегу Лію Ахеджакову, яку почали цькувати в росії за висловлювання проти повномасштабної війни, і порадила їй їхати з росії. «Лія, так тримати! Така Батьківщина її негідна. Звичайно, їй потрібно виїжджати. Не дадуть їй життя ці комуністи, прокляті Богом люди. Треба їхати і боротися, як ми», – сказала Брильська.

У росії слова зірки фільму «Іронія долі, або З легкою парою!» (1975) не оцінили. Мало того, там навіть придумали «покарання» для Брильської. Заступник голови комітету Держдуми з розвитку громадянського суспільства Ольга Занко запропонувала «стерти» актрису з фільму «Іронія долі».

Відома польська акторка 81-річна Барбара Брильська підтримала російську колегу Лію Ахеджакову, яку почали цькувати в росії за висловлювання проти повномасштабної війни, і порадила їй їхати з росії.

«Для актора найстрашніше покарання – забуття. Колись улюблена всією країною актриса Брильська зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників «проклятими Богом людьми». Наша країна подарувала їй славу і шану, але ми також легко можемо і стерти цю актрису з «Іронії долі». Нижче покажу, як може виглядати фільм без актриси завдяки нейромережі.

Замінила її на Валентину Тализіну, яка роль Брильської в «Іронії» озвучувала від і до (зробила сама, у професіоналів це вийде ще правдоподібніше)», – написала в Telegram Занко. 

Вийшло, м’яко кажучи, страшно. Тому радимо замінювати не на Тализіну, а одразу на путіна, «таваріщі»!

Читайте також: Російська актриса Ахеджакова передала на українську армію 10 тисяч доларів.

Реклама Google

Telegram Channel