Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
У росії вкрали громадський туалет на… дрова

Недарма ж кацапи кажуть: «Харашо в краю родном, пахнет сеном и...».

Фото з телеграм-каналу Андрія ЦАПЛІЄНКА.

У росії вкрали громадський туалет на… дрова

В райцентрі Чесма Челябінської області рф «випарувалася» єдина громадська вбиральня (на фото), куди, зокрема, ходили за потребою медики місцевого фельдшерсько-акушерського пункту, де нема свого нужника

Про це повідомив український журналіст Андрій Цаплієнко, який виявив типовий для росіян випадок крадіжки «туалетного приладдя». Як виявилося, вбиральня стояла на балансі, тож голова селища написав заяву про крадіжку. Дільничний з’ясував, що дерев’яний туалет украв місцевий безробітний мешканець для опалення свого будинку. При цьому дров із нужника росіянину вистачило на два дні.

Туалетного злодюжку чекає суд, а фельдшери користуються клозетом у будівлі адміністрації, оскільки селищний голова будувати новий не наважується. Очевидно, тому що попередній коштував бюджету аж 10 тисяч рублів. «На росії громадський туалет розтягнули на дрова, тому що не було чим топити. «Душераздірающая» історія. А ми не вірили, що армія бомжів краде унітази», – прокоментував цю «трагедію» журналіст.

Туалетного злодюжку чекає суд, а фельдшери користуються клозетом у будівлі адміністрації.

До речі

Якщо москва та інші російські міста-мільйонники ще живуть доволі небідно, то у провінції ситуація не така райдужна. Так, супербагата на корисні копалини росія так і не спромоглася забезпечити природним газом усі свої регіони. Газифікація багатьох областей рф не дотягує навіть до 20%. Наприклад, у Красноярському краї рівень газифікації становить 17,5%, в Іркутській області – 1,1%, а республіки Тива та Хакасія взагалі не газифіковані. 

Читайте також: Справа MH-17: «Бук» бойовикам передав путін.

Реклама Google

Telegram Channel