Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Неважливо, чий Крим»: колишня ескортниця отримала державну нагороду

То Ксюша Манекен – це «Штірліц у спідниці»?

Фотоколаж із сайту comments.ua.

«Неважливо, чий Крим»: колишня ескортниця отримала державну нагороду

«Комік став президентом», «ескортниця» отримала орден, а ви такі «правильні» не отримали ні**я»

«Робота з кадрами» нинішньої влади не перестає дивувати. Ще не встиг забутися скандал, коли Володимир Зеленський призначив послом України в Болгарії «сексолога-консультанта» Олесю Ілащук, яка не має досвіду роботи ані у дипломатії, ані на державних посадах, як є новий привід дивуватись.

Цими днями радник Офісу Президента Михайло Подоляк провів зустріч із деякими українськими блогерами щодо питань «інформаційної війни», на якій серед інших був Олександр Заліско, який півтора року тому влаштував «Голодну тусу» – гучну вечірку у День пам’яті жертв Голодоморів, а також колишня ескортниця та власниця шлюбного агентства Оксана Волощук (Ксюша Манекен). У «політиці» остання запам’яталась тим, що запевняла своїх підписників: «Неважливо, чий Крим, головне – аби там було мирно». Також вона переконувала читачів, що після російської окупації на півострові «поліпшилося життя, і всі це мають визнати».

В «політиці» Оксана Волощук (Ксюша Манекен) запам’яталась тим, що запевняла своїх підписників: «Неважливо, чий Крим, головне – аби там було мирно».

Про зустріч із чиновником з Офісу Президента Ксюша розповіла сама у соцмережі і попутно похизувалась… відзнакою Головного управління розвідки Міністерства оборони «за сприяння воєнній розвідці України ІІ ступеня». За що блогерка отримала нагороду, яку керівник ГУР Кирило Буданов підписав ще в жовтні минулого року, вона пообіцяла розповісти після війни.
Природно, багато українців обурились, що людина, якій «неважливо, чий Крим», отримала державну нагороду. У відповідь Ксюша лиш посміялась: «Комік став президентом, «ескортниця» отримала орден, а ви такі «правильні» не отримали ні**я», – відрізала блогерка, яка, до речі, принципово пише російською й досі заявляє, що «нє важна на каком язикє»...

Коментарі

Михайло ПОДОЛЯК, радник Офісу Президента:

 

 «Ми повинні залучати всі інструменти для протидії російському впливу в Україні та світі. Кожен інфлюенсер – це окремий канал інформації для своєї аудиторії, яка вимірюється сотнями, тисячами та мільйонами людей».

Володимир АР’ЄВ, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність»:

 

 «Як?! Ну як можна зараз залучати до інформаційних кампаній та видавати нагороди тим, хто щойно змінив кокошник на вишиванку? Чи не вони своїм «какая разніца» переконували «рускій мір» путіна, що в Україні теж домінує «рускій мір» і досить лише знищити дрібну купку «націоналістів», щоб її «визволити»? Чи не вони роками створювали атмосферу зверхності і зневаги до всього українського або спотворювали дешевим гумором і кепкуваннями?

Але нагороди отримують Кошовий, Пікалов і подібні какі-разніци, а Кривонос, Марченко, Таня Чорновол чи реформатори Омелян, Півоварський і Коболев – кримінальні справи.

Війна мала би стати очищенням для держави. Але ні. Бачу, воно не тоне».

P.S. Згідно з Вікіпедією, «ескорт-послуги – вид бізнесу, що формально займається наданням ефектних супутників і супутниць багатим клієнтам для появи з ними на заходах (ділових зустрічах, благодійних балах і в подорожах). В Україні ескорт-послуги мають чітку сексуальну спрямованість». 

Василь КІТ.

Читайте також: «Вийшла друком «Шляхетна кухня Галичини».

Реклама Google

Telegram Channel