Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Нащадок німця, похованого  на Волині, допомагає боротися  з рашизмом

Дякуємо, пане Мюллер!

Фото із сайту Володимирської міської ради.

Нащадок німця, похованого на Волині, допомагає боротися з рашизмом

Керівник асоціації «Партнерство з Україною» Карл-Ернст Мюллер приймав відзнаку «За заслуги перед містом» під оплески усього депутатського корпусу князівського міста

«З часу повномасштабного вторгнення не минуло жодного місяця без візиту пана Мюллера до нашої громади, куди він щоразу поспішає у заповненій різною допомогою автівці», – розповів про активного благодійника голова Володимирської міськради Ігор Пальонка. 

Саме за ініціативи Карла-Ернста Мюллера десять років тому розпочалася партнерська співпраця між волинським містом та німецьким Цвікау.

Саме за ініціативи Карла-Ернста Мюллера десять років тому розпочалася партнерська співпраця між волинським містом та німецьким Цвікау. Тепер завдяки підтримці асоціації та небайдужих німців у Володимирі вдалось організувати благодійну їдальню, облаштовано технікою гуртожитки для переселенців та реалізовано багато інших ініціатив. 

Своєю чергою Карл-Ернст Мюллер звернувся до присутніх з промовою, у якій згадав, як 17 років тому вперше побував в Україні: тоді шукав, де похований його дядько, котрий загинув тут у Другу світову. Чоловік знайшов могилу в селі Ласків. 

Олена КАЛЕНЮК.

Реклама Google

Telegram Channel